Рецепт Sharlotka в Dyukanu фото

Sharlotka в Dyukanu
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Кабачок
Дієтичне харчування
На полуденок
Випічка, Шарлотка

Дотримання дієти - зовсім не привід відмовляти собі в солоденьке. Пропоную, наприклад, дуже простий варіант, як приготувати апетитну шарлотку по Дюканов з кабачком. Поєднання незвичайне, але смачне!

1. Отже, спочатку відокремлюємо білки від жовтків. Білки прибираємо постояти в холодильнику.

2. До жовтків додаємо замінник цукру, збиваємо все разом. Тепер додайте 1 столову ложку кефіру.

3. Зробимо заміну борошні. Для цього змішаємо: вівсяні висівки, сухе молоко, крохмаль, ізолят з клейковиною і розпушувач. Цю суху суміш додаємо до яєчної. Перемішуємо гарненько.

4. Яблука я нарізаю так: частина - часточками, а частина - кубиком. Частина з них викладіть на дно форми для випічки (я використовую силіконову, так найзручніше).

5. Тепер дістаємо зачекалися нас в холодильнику білки. Їх збиваємо до стійких піків. Додаємо лимонну кислоту (або концентрат) + 2 неповних чайних ложки (або 2 мірних) цукрозамінника.

6. Готову білкову масу дуже і дуже акуратно втручаємося в раніше замішане тісто.

7. Половиною від усієї кількості тесту заливаємо яблука в формі. Зверху викладаємо залишилися. Їх тепер заливаємо другою половиною тіста.

8. Випікаємо в духовці при 180 градусах приблизно 25-30 хвилин. А якщо готуєте в мультиварці, то в режимі "випічка" - 40 хвилин.

Ось і весь рецепт, як приготувати шарлотку з Дюканов. Приємного апетиту і вдалого схуднення!

  • Ізолят - 1 Ст. Ложка
  • Клейковина - 1 Ст. Ложка
  • Кукурудзяний крохмаль - 2 Ст. Ложки
  • Вівсяні висівки - 1 Ст. Ложка
  • Сухе знежирене молоко - 3 Ст. Ложки
  • Яйця - 3 штуки
  • Розпушувач - 1 Ст. Ложка
  • Лимонна кислота - За смаком (у мене рідкий концентрат, використовувала зовсім трішки)
  • Замінник цукру - За смаком(2 мірні ложки - до яблук, інше в тісто)
  • Яблука - 3 штуки
  • Кефір - 1 Ст. Ложка
1. Отже, спочатку відокремлюємо білки від жовтків. Білки прибираємо постояти в холодильнику.

2. До жовтків додаємо замінник цукру, збиваємо все разом. Тепер додайте 1 столову ложку кефіру.

3. Зробимо заміну борошні. Для цього змішаємо: вівсяні висівки, сухе молоко, крохмаль, ізолят з клейковиною і розпушувач. Цю суху суміш додаємо до яєчної. Перемішуємо гарненько.

4. Яблука я нарізаю так: частина - часточками, а частина - кубиком. Частина з них викладіть на дно форми для випічки (я використовую силіконову, так найзручніше).

5. Тепер дістаємо зачекалися нас в холодильнику білки. Їх збиваємо до стійких піків. Додаємо лимонну кислоту (або концентрат) + 2 неповних чайних ложки (або 2 мірних) цукрозамінника.

6. Готову білкову масу дуже і дуже акуратно втручаємося в раніше замішане тісто.

7. Половиною від усієї кількості тесту заливаємо яблука в формі. Зверху викладаємо залишилися. Їх тепер заливаємо другою половиною тіста.

8. Випікаємо в духовці при 180 градусах приблизно 25-30 хвилин. А якщо готуєте в мультиварці, то в режимі "випічка" - 40 хвилин.

Ось і весь рецепт, як приготувати шарлотку з Дюканов. Приємного апетиту і вдалого схуднення!

Схожі рецепти