Sharlotka в Dyukanu
(покроковий рецепт з фото)
Дотримання дієти - зовсім не привід відмовляти собі в солоденьке. Пропоную, наприклад, дуже простий варіант, як приготувати апетитну шарлотку по Дюканов з кабачком. Поєднання незвичайне, але смачне!
1. Отже, спочатку відокремлюємо білки від жовтків. Білки прибираємо постояти в холодильнику.
2. До жовтків додаємо замінник цукру, збиваємо все разом. Тепер додайте 1 столову ложку кефіру.
3. Зробимо заміну борошні. Для цього змішаємо: вівсяні висівки, сухе молоко, крохмаль, ізолят з клейковиною і розпушувач. Цю суху суміш додаємо до яєчної. Перемішуємо гарненько.
4. Яблука я нарізаю так: частина - часточками, а частина - кубиком. Частина з них викладіть на дно форми для випічки (я використовую силіконову, так найзручніше).
5. Тепер дістаємо зачекалися нас в холодильнику білки. Їх збиваємо до стійких піків. Додаємо лимонну кислоту (або концентрат) + 2 неповних чайних ложки (або 2 мірних) цукрозамінника.
6. Готову білкову масу дуже і дуже акуратно втручаємося в раніше замішане тісто.
7. Половиною від усієї кількості тесту заливаємо яблука в формі. Зверху викладаємо залишилися. Їх тепер заливаємо другою половиною тіста.
8. Випікаємо в духовці при 180 градусах приблизно 25-30 хвилин. А якщо готуєте в мультиварці, то в режимі "випічка" - 40 хвилин.
Ось і весь рецепт, як приготувати шарлотку з Дюканов. Приємного апетиту і вдалого схуднення!
- Ізолят - 1 Ст. Ложка
- Клейковина - 1 Ст. Ложка
- Кукурудзяний крохмаль - 2 Ст. Ложки
- Вівсяні висівки - 1 Ст. Ложка
- Сухе знежирене молоко - 3 Ст. Ложки
- Яйця - 3 штуки
- Розпушувач - 1 Ст. Ложка
- Лимонна кислота - За смаком (у мене рідкий концентрат, використовувала зовсім трішки)
- Замінник цукру - За смаком(2 мірні ложки - до яблук, інше в тісто)
- Яблука - 3 штуки
- Кефір - 1 Ст. Ложка
2. До жовтків додаємо замінник цукру, збиваємо все разом. Тепер додайте 1 столову ложку кефіру.
3. Зробимо заміну борошні. Для цього змішаємо: вівсяні висівки, сухе молоко, крохмаль, ізолят з клейковиною і розпушувач. Цю суху суміш додаємо до яєчної. Перемішуємо гарненько.
4. Яблука я нарізаю так: частина - часточками, а частина - кубиком. Частина з них викладіть на дно форми для випічки (я використовую силіконову, так найзручніше).
5. Тепер дістаємо зачекалися нас в холодильнику білки. Їх збиваємо до стійких піків. Додаємо лимонну кислоту (або концентрат) + 2 неповних чайних ложки (або 2 мірних) цукрозамінника.
6. Готову білкову масу дуже і дуже акуратно втручаємося в раніше замішане тісто.
7. Половиною від усієї кількості тесту заливаємо яблука в формі. Зверху викладаємо залишилися. Їх тепер заливаємо другою половиною тіста.
8. Випікаємо в духовці при 180 градусах приблизно 25-30 хвилин. А якщо готуєте в мультиварці, то в режимі "випічка" - 40 хвилин.
Ось і весь рецепт, як приготувати шарлотку з Дюканов. Приємного апетиту і вдалого схуднення!