Тірамісу в Dyukanu
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви засумували на дієті, саме час приготувати неймовірно смачний дієтичний тірамісу. Повітряний десерт з чудовим смаком ніжного крему і гіркої кави сподобається всім без винятку.
Готувати за рецептами Дюка я почав на прохання моєї дівчини. Я спочатку не вірив, що, сидячи на дієті, можна смачно їсти, але, спробувавши кілька страв, іноді став готувати їх і для себе. Найчастіше готую десерт, вже дуже смачний виходить. Рецепт приготування тірамісу по Дюканов нескладний, але треба запасись терпінням, щоб дати можливість десерту настоятися і добре просочитися. Тоді ви будете винагороджені за очікування шалено смачним десертом.
1. Насамперед займемося тестом. Необхідно білки відокремити від жовтків і збити їх до стійких піків. Щоб повірити готовність білків, просто переверніть миску з ними: вони не повинні вивалюватися.
2. Жовтки збиваємо з замінником цукру. Потім додаємо крохмаль і розпушувач.
3. Додаємо збиті білки в тісто, акуратно перемішуємо лопаткою. Виливаємо тісто в застелену папером для випічки форму (товщина тесту повинна бути близько 1-2 см.), відправляємо все в духовку на 10-15 хвилин при температурі 180 градусів.
4. Ставимо заварюватися кави і потім його треба охолодити.
5. Тепер настала черга крему. Знову відокремлюємо білки від жовтків. Збиваємо жовтки з додаванням замінника цукру, а в білки можна додати дрібку солі, збиваємо.
6. Сирну масу краще подрібнити за допомогою блендера (щоб маса стала більш ніжною) і додайте до жовтків. Добре перемішайте.
7. Далі вводимо білки в крем, акуратно перемішуємо.
8. Я тірамісу роблю порційно, тому вирізаю кругле печиво креманки. Занурюю кожне печиво в холодну каву і швидко викладаю в стакан.
9. Потім викладаю 2 ст. Ложки крему - і знову печиво. І так до самого верху склянки.
10. Прикрашаємо десерт какао і відправляємо в холодильник мінімум на 2 годину. Але чим довше він там простоїть, тим смачніше і ніжніше вийде тірамісу.
- Яйце - 5 штук(3 шт. - в тісто, 2 - в вершках)
- Кукурудзяний крохмаль - 2 Ст. Ложки
- Розпушувач - 1/2 чайних ложки
- Сиркова маса - 300 грам (з знежиреного сиру)
- Какао - 1 Чайна ложка
- Заварний кави - 200 мілілітрів
- Замінник цукру - 1 Чайна ложка (за смаком)
1. Насамперед займемося тестом. Необхідно білки відокремити від жовтків і збити їх до стійких піків. Щоб повірити готовність білків, просто переверніть миску з ними: вони не повинні вивалюватися.
2. Жовтки збиваємо з замінником цукру. Потім додаємо крохмаль і розпушувач.
3. Додаємо збиті білки в тісто, акуратно перемішуємо лопаткою. Виливаємо тісто в застелену папером для випічки форму (товщина тесту повинна бути близько 1-2 см.), відправляємо все в духовку на 10-15 хвилин при температурі 180 градусів.
4. Ставимо заварюватися кави і потім його треба охолодити.
5. Тепер настала черга крему. Знову відокремлюємо білки від жовтків. Збиваємо жовтки з додаванням замінника цукру, а в білки можна додати дрібку солі, збиваємо.
6. Сирну масу краще подрібнити за допомогою блендера (щоб маса стала більш ніжною) і додайте до жовтків. Добре перемішайте.
7. Далі вводимо білки в крем, акуратно перемішуємо.
8. Я тірамісу роблю порційно, тому вирізаю кругле печиво креманки. Занурюю кожне печиво в холодну каву і швидко викладаю в стакан.
9. Потім викладаю 2 ст. Ложки крему - і знову печиво. І так до самого верху склянки.
10. Прикрашаємо десерт какао і відправляємо в холодильник мінімум на 2 годину. Але чим довше він там простоїть, тим смачніше і ніжніше вийде тірамісу.