Рецепт Тірамісу в Dyukanu фото

Тірамісу в Dyukanu
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Молочні продукти , Сир
Дієтичне харчування , ПП рецепти
На святковий стіл
Десерти , Тірамісу
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 4 г. 0 хв.

Якщо ви засумували на дієті, саме час приготувати неймовірно смачний дієтичний тірамісу. Повітряний десерт з чудовим смаком ніжного крему і гіркої кави сподобається всім без винятку.

Опис приготування:

Готувати за рецептами Дюка я почав на прохання моєї дівчини. Я спочатку не вірив, що, сидячи на дієті, можна смачно їсти, але, спробувавши кілька страв, іноді став готувати їх і для себе. Найчастіше готую десерт, вже дуже смачний виходить. Рецепт приготування тірамісу по Дюканов нескладний, але треба запасись терпінням, щоб дати можливість десерту настоятися і добре просочитися. Тоді ви будете винагороджені за очікування шалено смачним десертом.

1. Насамперед займемося тестом. Необхідно білки відокремити від жовтків і збити їх до стійких піків. Щоб повірити готовність білків, просто переверніть миску з ними: вони не повинні вивалюватися.

2. Жовтки збиваємо з замінником цукру. Потім додаємо крохмаль і розпушувач.

3. Додаємо збиті білки в тісто, акуратно перемішуємо лопаткою. Виливаємо тісто в застелену папером для випічки форму (товщина тесту повинна бути близько 1-2 см.), відправляємо все в духовку на 10-15 хвилин при температурі 180 градусів.

4. Ставимо заварюватися кави і потім його треба охолодити.

5. Тепер настала черга крему. Знову відокремлюємо білки від жовтків. Збиваємо жовтки з додаванням замінника цукру, а в білки можна додати дрібку солі, збиваємо.

6. Сирну масу краще подрібнити за допомогою блендера (щоб маса стала більш ніжною) і додайте до жовтків. Добре перемішайте.

7. Далі вводимо білки в крем, акуратно перемішуємо.

8. Я тірамісу роблю порційно, тому вирізаю кругле печиво креманки. Занурюю кожне печиво в холодну каву і швидко викладаю в стакан.

9. Потім викладаю 2 ст. Ложки крему - і знову печиво. І так до самого верху склянки.

10. Прикрашаємо десерт какао і відправляємо в холодильник мінімум на 2 годину. Але чим довше він там простоїть, тим смачніше і ніжніше вийде тірамісу.

  • Яйце - 5 штук(3 шт. - в тісто, 2 - в вершках)
  • Кукурудзяний крохмаль - 2 Ст. Ложки
  • Розпушувач - 1/2 чайних ложки
  • Сиркова маса - 300 грам (з знежиреного сиру)
  • Какао - 1 Чайна ложка
  • Заварний кави - 200 мілілітрів
  • Замінник цукру - 1 Чайна ложка (за смаком)
Готувати за рецептами Дюка я почав на прохання моєї дівчини. Я спочатку не вірив, що, сидячи на дієті, можна смачно їсти, але, спробувавши кілька страв, іноді став готувати їх і для себе. Найчастіше готую десерт, вже дуже смачний виходить. Рецепт приготування тірамісу по Дюканов нескладний, але треба запасись терпінням, щоб дати можливість десерту настоятися і добре просочитися. Тоді ви будете винагороджені за очікування шалено смачним десертом.

1. Насамперед займемося тестом. Необхідно білки відокремити від жовтків і збити їх до стійких піків. Щоб повірити готовність білків, просто переверніть миску з ними: вони не повинні вивалюватися.

2. Жовтки збиваємо з замінником цукру. Потім додаємо крохмаль і розпушувач.

3. Додаємо збиті білки в тісто, акуратно перемішуємо лопаткою. Виливаємо тісто в застелену папером для випічки форму (товщина тесту повинна бути близько 1-2 см.), відправляємо все в духовку на 10-15 хвилин при температурі 180 градусів.

4. Ставимо заварюватися кави і потім його треба охолодити.

5. Тепер настала черга крему. Знову відокремлюємо білки від жовтків. Збиваємо жовтки з додаванням замінника цукру, а в білки можна додати дрібку солі, збиваємо.

6. Сирну масу краще подрібнити за допомогою блендера (щоб маса стала більш ніжною) і додайте до жовтків. Добре перемішайте.

7. Далі вводимо білки в крем, акуратно перемішуємо.

8. Я тірамісу роблю порційно, тому вирізаю кругле печиво креманки. Занурюю кожне печиво в холодну каву і швидко викладаю в стакан.

9. Потім викладаю 2 ст. Ложки крему - і знову печиво. І так до самого верху склянки.

10. Прикрашаємо десерт какао і відправляємо в холодильник мінімум на 2 годину. Але чим довше він там простоїть, тим смачніше і ніжніше вийде тірамісу.

Схожі рецепти