«Олів'є» по Dyukanu
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2
Час приготування: 25 хв.
Сьогодні приготуємо салат"Олів'є" по Dyukanu, саме ця версія рецепта знадобиться і сподобається всім, хто дотримується дієти. Салат вийде смачним і поживним. Неодмінно спробуйте!
Опис приготування:
"Олів'є" по Дюканов виходить трохи незвичним, вірніше незвичним для наших смакових рецепторів, але по-своєму смачним. Замість горошку ми використовуємо стручкову квасолю. Для заправки візьмемо м'який легкий сир і лимонний сік. Неодмінно спробуйте рецепт, салат гідний вашої уваги.
- Куряча грудка - 250 грам
- Стручкова квасоля - 100 грам
- Морква варена - 70 грам
- Курячі яйця - 1 штука
- Корнішони - 4 штуки
- М'який сир - 50 грам
- Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
- Сіль, перець - За смаком
- Перець - За смаком
Підготуйте інгредієнти.
Куряче філе відваріть заздалегідь, остудіть в бульйоні. Наріжте філе невеликими шматочками і перекладіть в салатник.
Морква попередньо відваріть, наріжте кубиками і додайте в салат.
Курячі яйця відваріть і почистіть, наріжте кубиками і додайте в салат.
Корнішони наріжте кубиками, додайте до решти інгредієнтів.
Квасоля відваріть пару хвилин, перекладіть в загальну ємність.
Сир збийте з лимонним соком, заправку перекладіть в салат, сіль і перець додайте за смаком. Перемішайте інгредієнти і подавайте салат до столу.
Смачного!