Рецепт «Олів'є» по Dyukanu фото

«Олів'є» по Dyukanu
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах, Курка, Куряча грудка
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю
Салати

Сьогодні приготуємо салат "олів'є" по Dyukanu, саме ця версія рецепта знадобиться і сподобається всім, хто дотримується дієти. Салат вийде смачним і поживним. Неодмінно спробуйте!

"олів'є" по Дюканов виходить трохи незвичним, вірніше незвичним для наших смакових рецепторів, але по-своєму смачним. Замість горошку ми використовуємо стручкову квасолю. Для заправки візьмемо м'який легкий сир і лимонний сік. Неодмінно спробуйте рецепт, салат гідний вашої уваги.

  • Куряча грудка - 250 грам
  • Стручкова квасоля - 100 грам
  • Морква варена - 70 грам
  • Курячі яйця - 1 штука
  • Корнішони - 4 штуки
  • М'який сир - 50 грам
  • Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
  • Сіль, перець - За смаком
  • Перець - За смаком
Морква попередньо відваріть, наріжте кубиками і додайте в салат.
Квасоля відваріть пару хвилин, перекладіть в загальну ємність.

Схожі рецепти