Шарлотка з какао і яблуками
(покроковий рецепт з фото)
Шарлотка з какао і яблуками нагадує шоколадний тортик. Це цікавить варіант звичайної шарлотки з додаванням олії і какао. Цей рецепт я взяла у подруги, любительки експериментів. Спробуйте!
Шарлотка з какао і яблуками готується швидко і легко. Все геніальне просто і поєднання яблук з шоколадним тестом дає прекрасний смак. За бажанням до яблук можна додати корицю. Можна замість какао використовувати шоколад, розтопіть його і з'єднайте з маргарином. Яйця з цукром можна сильно збити, а сода додасть пирогу ще більшу легкість. Заміс я рекомендую проводити лопаткою або міксером на малій швидкості.
- Яблуко - 6 штук
- Яйце - 3 штуки
- Борошно - 2 склянки
- Какао - 3 Ст. Ложки
- Маргарин - 100 грам
- Сода - 0, 5 чайних ложки
- Цукор - 1 Склянка
Підготувати продукти.
Масло розтопити, яйця збити з цукром і какао.
До суміші додаємо розтоплене масло.
Замішуємо тісто, додавши борошно і погашену соду або розпушувач.
Яблука укладаємо в форму і заливаємо тестом.
Шарлотка випікається в мультиварці на режимі випічка 40 хвилин, а в духовці при 180 градусах 30 хвилин.
Šarlotka охолодитися і вкрасти.