Рецепт Шарлотка на швидку руку фото

Шарлотка на швидку руку
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Фрукти , Яблука
На швидку руку
Випічка , Шарлотка
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 45 хв.

Смачний і ароматний осінній пиріг підніме настрій в негоду. Готувати легко, а їсти приємно. Розповідаю, як зробити шарлотку на швидку руку!

Опис приготування:

Рецепт приготування шарлотки на швидку руку дуже простий, з ним легко впорається будь-яка господиня. Приготуйте до вечірнього чаю такий пиріг, заваріть ароматного чаю і насолоджуйтеся незвичайним смаком шарлотки разом з рідними і друзями!

  • Яблука - 5-6 штук
  • Борошно - 200 грам
  • Вершкове масло - 70 грам
  • Цукор - 150 грам
  • Яйця - 2 штуки
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Молоко або йогурт - 150 мілілітрів
  • Шоколад - 100 грам
шарлотка на швидку руку - фото крок 1
Борошно просіваємо, додаємо в неї цукор, розпушувач. Розмішуємо. Додаємо м'яке вершкове масло.
шарлотка на швидку руку - фото крок 2
В отриману суміш додаємо молоко або йогурт, яйця і добре розмішуємо, щоб не було грудочок.
шарлотка на швидку руку - фото крок 3
Яблука миємо, очищаємо від серцевини і нарізаємо невеликими шматочками.
шарлотка на швидку руку - фото крок 4
Включаємо духовку на 180 градусів, нехай розігрівається. У форму, в якій будемо пекти шарлотку, виливаємо половину тіста і викладаємо часточки яблук. У мене силіконова форма, тому я її не змащую. Будь-яку іншу форму змажте маслом і посипте борошном.
шарлотка на швидку руку - фото крок 5
Шоколад ламаємо і висипаємо поверх яблук.
шарлотка на швидку руку - фото крок 6
Виливаємо решту тіста і ставимо випікатися приблизно на 30 хвилин. Готовність перевіряємо дерев'яною паличкою. Якщо після протиканія шарлотки вона суха - значить все готово.

Схожі рецепти