Яблучна шарлотка на швидку руку
(покроковий рецепт з фото)
Не знаю, що спекти? Найпростіший, але завжди вдалий варіант - це яблучна шарлотка на швидку руку в домашніх умовах. Ніжна, дуже ароматна і апетитна.
Варіантів, як приготувати яблучну шарлотку на швидку руку є кілька. У кожного з них своя родзинка, цей відрізняється своєю простотою. Результат дійсно перевершить всі ваші очікування, так що варто спробувати повторити цей рецепт.
- Яблука - 3 штуки
- Яйце - 2 штуки
- Кефір - 200 мілілітрів
- Борошно - 200-250 грам
- Цукор - 150-200 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Сода - 1 щіпка

1. Яблука вимити, очистити від серцевини і нарізати невеликими шматочками.

2. Дно форми для запікання змастити невеликою кількістю олії або застелити пергаментом. Викласти яблука.

3. У невеликій мисці з'єднати яйця з цукром.

4. Збити до однорідності. Використовувати в рецепт приготування яблучної шарлотки на швидку руку можна щіпку ваніліну або кориці для аромату, наприклад.

5. Влити кефір, додати дрібку соди або розпушувач.

6. Збити і поступово всипати просіяне борошно. Тісто не повинно бути дуже крутим, тоді яблучна шарлотка на швидку руку в домашніх умовах буде м'якою і ніжною.

7. Вилити тісто зверху яблук і відправити в розігріту духовку. Випікати шарлотку при середній температурі до готовності.