Щука, запечена в духовці цілком
(покроковий рецепт з фото)
Без сумніву у м'яса щуки приголомшливий, ні з чим незрівняний смак, її не приготуй, але все ж якщо запекти рибу цілком у духовці, її смак стане більш насиченою і яскравіше, а вид у страви більш святковий.
Я думаю, що справжні рибалки погодяться з тим, що будь-яка риба вийде набагато смачніше, якщо її свежеепойманную приготувати на багатті, адже на свіжому повітрі особлива атмосфера. Але коли такої можливості немає, можна і на кухні зробити зі свіжої рибки що-небудь смачненьке, і сьогодні я розповім вам, як приготувати щуку, запечену в духовці цілком. Можливо, кому-то цей рецепт і здасться занадто примітивним і простим, але а вважаю, що в ньому навпаки немає ніяких зайвих інгредієнтів, і завдяки цьому природний смак щуки стає ще яскравіше і більш насиченою. Так що якщо вам пощастить роздобути де-небудь свіжу рибку, і ви захочете зробити з неї щось дійсно смачне, я пропоную вам приготувати щуку, запечену в духовці цілком, в домашніх умовах.
- Щука - 1, 2 кілограма
- Вершкове масло - 2-4 Ст. Ложок
- Сіль - 0, 5-1 Ст. Ложки