Щука, тушкована з цибулею
(покроковий рецепт з фото)
Щука - дуже смачна риба. Але її потрібно вміти правильно приготувати. Вона відмінно поєднується з овочами в тушкованому вигляді. Давайте спробуємо приготувати її разом. Буде смачний і корисний обід або вечерю!
Для того щоб це блюдо вдалося на славу, потрібно добре почистити рибу від кісточок, інакше це завадить сприйняттю смаку. А як правильно приготувати щуку, тушковану з луком, ви дізнаєтеся з наступного рецепта. Він нескладний і буде під силу будь-якій господині, яка вміє обробляти рибу.
- Щука - 1, 5 кілограма
- Ріпчаста цибуля - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Борошно - 100 грам
- Соняшникова олія - 3 Ст. Ложки
- Майонез - 150 грам
- Приправа для риби - За смаком
Чистий і витрачати Suku. Обробляє її на середні шматочки. Кожен шматок змащуємо сіллю.
Цибулю нарізаємо півкільцями, а моркву натираємо.
Рибу обвалюють в борошні і смажимо на олії до золотистої скоринки.
Викладаємо половину шматків риби в мультиварку, потім - половину цибулі і моркви. Посипаємо приправою і майонезом. Потім робимо другий шар, тільки вже без майонезу.
В режимі "гасіння" готуємо 40 хв.