Рецепт Щука, тушкована з цибулею фото

Щука, тушкована з цибулею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Риба та морепродукти, Цибуля, Щука
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Щука - дуже смачна риба. Але її потрібно вміти правильно приготувати. Вона відмінно поєднується з овочами в тушкованому вигляді. Давайте спробуємо приготувати її разом. Буде смачний і корисний обід або вечерю!

Для того щоб це блюдо вдалося на славу, потрібно добре почистити рибу від кісточок, інакше це завадить сприйняттю смаку. А як правильно приготувати щуку, тушковану з луком, ви дізнаєтеся з наступного рецепта. Він нескладний і буде під силу будь-якій господині, яка вміє обробляти рибу.

  • Щука - 1, 5 кілограма
  • Ріпчаста цибуля - 2 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Борошно - 100 грам
  • Соняшникова олія - 3 Ст. Ложки
  • Майонез - 150 грам
  • Приправа для риби - За смаком
щука, тушкована з цибулею - фото крок 1
Чистий і витрачати Suku. Обробляє її на середні шматочки. Кожен шматок змащуємо сіллю.
щука, тушкована з цибулею - фото крок 2
Цибулю нарізаємо півкільцями, а моркву натираємо.
щука, тушкована з цибулею - фото крок 3
Рибу обвалюють в борошні і смажимо на олії до золотистої скоринки.
щука, тушкована з цибулею - фото крок 4
Викладаємо половину шматків риби в мультиварку, потім - половину цибулі і моркви. Посипаємо приправою і майонезом. Потім робимо другий шар, тільки вже без майонезу.
щука, тушкована з цибулею - фото крок 5
В режимі "гасіння" готуємо 40 хв.

Схожі рецепти