Щука на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Ось що б хто не говорив, але річкову рибу, я так вважаю, найкраще просто обсмажити у борошні, - так вона виходить смачна, ніби як навіть солодка. Словом, ось найпростіший рецепт щуки на сковороді!
Взагалі, таке блюдо, як щука на сковороді в домашніх умовах готується досить часто, і я так думаю, дружини рибалок добре знайомі з усіма тонкощами смаження і приготування річкової риби. А я ж просто розповім, як приготувати щуку на сковороді швидким і простим способом. Виходить дуже смачно, всім рекомендую!
- Щука - 1 штука
- Борошно - 1 Склянка
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
1. Рибу ріжемо шматочками приблизно в три сантиметри товщиною. Натираємо сіллю і перцем.
2. Набираємо в миску борошна, і кожен шматочок рибки перед смаженням обмакиваем в борошно.
3. Треба їх обсмажити з двох сторін на рослинній олії.
4. Готово! Можна подавати на стіл, посипавши свіжою зеленню, і приготувавши який-небудь гарнір.