Рецепт Щука на сковороді фото

Щука на сковороді
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Щука
Пісні страви , Веганські страви
На обід
Гарячі страви , Страви в паніровці
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 25 хв.

Ось що б хто не говорив, але річкову рибу, я так вважаю, найкраще просто обсмажити у борошні, - так вона виходить смачна, ніби як навіть солодка. Словом, ось найпростіший рецепт щуки на сковороді!

Опис приготування:

Взагалі, таке блюдо, як щука на сковороді в домашніх умовах готується досить часто, і я так думаю, дружини рибалок добре знайомі з усіма тонкощами смаження і приготування річкової риби. А я ж просто розповім, як приготувати щуку на сковороді швидким і простим способом. Виходить дуже смачно, всім рекомендую!

  • Щука - 1 штука
  • Борошно - 1 Склянка
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
щука на сковороді - фото крок 1
1. Рибу ріжемо шматочками приблизно в три сантиметри товщиною. Натираємо сіллю і перцем.
щука на сковороді - фото крок 2
2. Набираємо в миску борошна, і кожен шматочок рибки перед смаженням обмакиваем в борошно.
щука на сковороді - фото крок 3
3. Треба їх обсмажити з двох сторін на рослинній олії.
щука на сковороді - фото крок 4
4. Готово! Можна подавати на стіл, посипавши свіжою зеленню, і приготувавши який-небудь гарнір.

Схожі рецепти