Щи з китайської капусти
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні я вам передам рецепт про те, як приготувати борщ з китайської капусти. Це легке і в той же час поживну страву. Пекінська капуста ніжніша, тому будемо використовувати курячий бульйон.
Щи з китайської (або пекінської) капусти готуються легко. Будь-яка господиня, вміє варити супи, впорається з цим заняттям на п'ятірку. Навіть якщо ви готуєте в перший раз, з даними рецептом ви точно не залишитеся голодними!
- Курка - 1 штука (або суповий набір)
- Пекінська капуста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Картопля - 4 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1-2 штук
- Масло рослинне - 30 грам
- Томатна паста - 3 Ст. Ложки
- Часник - 2-3 штук
- Сіль, перець, спеції - За смаком
Нам знадобиться курка (ціла, половина або якась її частина). Будемо робити з неї бульйон. Нам потрібно її зварити, посоливши, і дістати. Покладіть лаврушку, перець і сушену зелень.
Тепер нарізаємо помиті і очищені овочі. Картоплю і цибулю ріжемо кубиком. Морква і часник трьом на тертці. На розпечену сковорідку наливаємо соняшникової олії, обсмажуємо цибулю з морквою.
А поки закладаємо картоплю в каструлю з бульйоном. Варимо її 10 хвилин. Нарізаємо пекінську капусту. Тепер кладемо в каструлю зажарку і нарізані стеблинки пекінської капусти.
Через десять хвилин кладемо в суп тертий часник і нарізану листя пекінської капусти. Верхівку китайської капусти я кладу в самому кінці, так як вона дуже ніжна. Варимо все ще п'ять хвилин. В кінці закидаємо зелень.
Можна залишити суп постояти з півгодини. Це потрібно для "підвалини" інгредієнтів і їх соків. У цей час у щей напрацьовується, так би язикати, "душа & Quot. Подаємо зі сметаною!