Рецепт Щи на воді фото

Щи на воді
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід
Супи , Щи
Кількість порцій: 7
Час приготування: 1 г. 0 хв.

У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати традиційні російські щі на воді. Таке блюдо добре підходить для поста і дієтичного меню, оскільки не містить тваринних жирів. Легкі вегетаріанські щі!

Опис приготування:

Щоб щі на воді вийшли ароматними, необхідно присмачити їх часником і спеціями. Як приправи я використовувала чорний мелений перець, трохи чилі і меленого коріандру. Не зайвою буде свіжа зелень, так смак стане більш насиченою. Успішного приготування!

  • Капуста - 400 грам
  • Картопля - 600 грам
  • Морква - 150 грам
  • Цибуля - 100 грам
  • Помідори - 100 грам
  • Вода - 1, 5 L
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Часник - 3 зубчики
  • Зелень кропу - 2 пучка
  • Перець чорний мелений - 2 щіпки
щи на воді - фото крок 1
Ріпчасту цибулю чистимо від лушпиння. Промиваємо водою. Ріжемо півкільцями.
щи на воді - фото крок 2
Морковку чистим овощечисткой. Моєму. Ріжемо на невеликі кубики.
щи на воді - фото крок 3
Помідори промиваємо під проточною водою. Ріжемо на середні за розміром часточки.
щи на воді - фото крок 4
Пасеруємо овочі на сковороді, змащеній маслом для смаження. Масло не шкодуйте, тоді овочі не підгорять. Обсмажуємо їх до появи золотистого кольору, приблизно 7 хвилин.
щи на воді - фото крок 5
Капусту ріжемо квадратиками. Картоплю чистимо і ріжемо брусочками. Кидаємо капусту і картоплю в киплячу воду.
щи на воді - фото крок 6
Потім, через 15 хвилин, додаємо в суп пасеровані овочі. Додаємо спеції і сіль за смаком. Дрібно ріжемо часник і зелень. Їх кладемо в самому кінці, для 3 хвилини до готовності щей.
щи на воді - фото крок 7
Пісні щі готові. Смачного!

Схожі рецепти