Щи на воді
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 7
Час приготування: 1 г. 0 хв.
У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати традиційні російські щі на воді. Таке блюдо добре підходить для поста і дієтичного меню, оскільки не містить тваринних жирів. Легкі вегетаріанські щі!
Опис приготування:
Щоб щі на воді вийшли ароматними, необхідно присмачити їх часником і спеціями. Як приправи я використовувала чорний мелений перець, трохи чилі і меленого коріандру. Не зайвою буде свіжа зелень, так смак стане більш насиченою. Успішного приготування!
- Капуста - 400 грам
- Картопля - 600 грам
- Морква - 150 грам
- Цибуля - 100 грам
- Помідори - 100 грам
- Вода - 1, 5 L
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Часник - 3 зубчики
- Зелень кропу - 2 пучка
- Перець чорний мелений - 2 щіпки
Ріпчасту цибулю чистимо від лушпиння. Промиваємо водою. Ріжемо півкільцями.
Морковку чистим овощечисткой. Моєму. Ріжемо на невеликі кубики.
Помідори промиваємо під проточною водою. Ріжемо на середні за розміром часточки.
Пасеруємо овочі на сковороді, змащеній маслом для смаження. Масло не шкодуйте, тоді овочі не підгорять. Обсмажуємо їх до появи золотистого кольору, приблизно 7 хвилин.
Капусту ріжемо квадратиками. Картоплю чистимо і ріжемо брусочками. Кидаємо капусту і картоплю в киплячу воду.
Потім, через 15 хвилин, додаємо в суп пасеровані овочі. Додаємо спеції і сіль за смаком. Дрібно ріжемо часник і зелень. Їх кладемо в самому кінці, для 3 хвилини до готовності щей.
Пісні щі готові. Смачного!