Щербет з арахісом
(покроковий рецепт з фото)
Мої діти і я дуже любимо східні солодощі, такі як: халва, щербет, лукум і Т. Р. Часто їх купую в магазині. Але тут задумалася: "а чому б не спробувати зробити ласощі в домашніх умовах"?
І тоді я вирішила дізнатися про те, як приготувати щербет з арахісом у себе на кухні. Виявилося, що це не так вже й складно. А на смак виходять дуже ніжні цукерки, адже я їх залила в маленькі порційні формочки. Після вони остигають, і ось солодке доповнення до чаю готове! обов'язково спробуйте, вам сподобається!
- Крем 25% - 100 грам
- Цукор - 250 грам
- Арахіс - 50 грам
- Вершкове масло - 50 грам
- Мед - 1 Ст. Ложка
Сметану з цукром перемішайте в каструлі.
Доведіть масу до кипіння. Потім варите її на повільному вогні протягом 15-20 хвилин, постійно заважаючи.
Потім в каструлю додайте мед і масло. Перемішайте солодку масу. Вона не повинна растрескаться, якщо її крапля потрапить у воду.
На дно форми або формочок укладіть арахіс без лушпиння. Його залийте майбутнім щербетом.
Повністю остудіть щербет. Дістаньте його з форми - і пробуйте. Приємного чаювання!