Щавлевий пиріг
(покроковий рецепт з фото)
Підійміть руки, хто пробував пиріг зі щавлем. Якщо таких багато, то я вам заздрю, так як я тільки недавно відкрила для себе цей пиріг. А тепер хочу поділитися і з вами, як приготувати цей пиріг.
Хто хоче спробувати новий смак, записуйте, як приготувати пиріг зі щавлем. Є його можна як самостійну страву або подавати зі сметаною або ж пропонувати як закуску з супом або гарніром. Варіантів дуже багато. Але навіть сам по собі він дуже смачний. Кисленька начинка надає оригінальності і робить смак просто незабутнім.
- Борошно пшеничне - 2 склянки
- Вершкове масло - 180 грам
- Цукор - 1/2 склянки
- Яйця - 1 штука
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Щавель - 1 Ст. Ложка
1
У глибокій ємності з'єднайте борошно, цукор, розпушувач, яйце і масло. Добре перемішайте.
2
Половину тесту покладіть в морозилку на 30 хвилин.
3
Щавель поріжте і посипте цукром. Пам'ятайте його руками, щоб він трохи зменшився в обсязі.
4
Викладіть тісто у форму і розрівняйте його трохи.
5
Зверху викладіть щавель.
6
Дістаньте тісто з морозилки і потріть його на тертку зверху.
7
Поставте форму в духовку, розігріту до 180 градусів, і запікайте 20-30 хвилин.
8
Смачного!