SalatEžik
(покроковий рецепт з фото)
Салат Їжачок рецепт з фото якого я виставляю на ваше огляд, оригінальною подачею і гамою смаків порадує і здивує всіх від малого до великого.
Вперше такий салат ми готували на дитячий день народження - діти були в захваті і їли з задоволенням (упевнений, якби цей же салат був просто перемішаний і накладено в тарілки, діти б до нього навіть не доторкнулися, а так їм було дуже цікаво і весело). Спробували приготувати салат Їжачок на дорослий святковий стіл - ефект теж був чудовим, усім сподобалось, всі хвалили і смак, і зовнішній вигляд салату. Спробуйте і ви приготувати цей салат і уславитися майстром на оригінальні салати!
- Куряче філе - 300 грам
- Яйця - 5 штук
- Горошок зелений консервований - 200 грам
- Картопля - 2 штуки
- Часник - 3 зубчики
- Сир - 100 грам
- Майонез - - За смаком
- Маслини чорні - 100 грам
Змішуємо відварене до готовності і кубиками нарізане куряче філе, тертий на крупній тертці відварена картопля, зелений горошок (без рідини; три горошини залиште для прикраси), дрібно натерті жовтки. Половину сиру натерти на крупній тертці, додати в салат. Туди ж - майонез і видавлений часник.
Викладаємо салат на блюдо у формі їжачка.
Половину сиру дрібно натерти, змішати з дрібно натертими білками.
Сирно-білкову суміш заправляємо майонезом, після чого рівномірно покриваємо цією сумішшю нашого їжачка.
Залишається лише прикрасити їжачка: голки робимо з половинок маслин, очки і носик - з горошин. Салат "їжачок" готовий. Смачного!