Рецепт SalatEžik фото

SalatEžik
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Яйця
Вегетаріанське харчування , Роздільне харчування
Для дітей , На святковий стіл , День народження , Новий рік , Від 3 років
Салати
Кількість порцій: 6
Час приготування: 30 хв.

Салат Їжачок рецепт з фото якого я виставляю на ваше огляд, оригінальною подачею і гамою смаків порадує і здивує всіх від малого до великого.

Опис приготування:

Вперше такий салат ми готували на дитячий день народження - діти були в захваті і їли з задоволенням (упевнений, якби цей же салат був просто перемішаний і накладено в тарілки, діти б до нього навіть не доторкнулися, а так їм було дуже цікаво і весело). Спробували приготувати салат Їжачок на дорослий святковий стіл - ефект теж був чудовим, усім сподобалось, всі хвалили і смак, і зовнішній вигляд салату. Спробуйте і ви приготувати цей салат і уславитися майстром на оригінальні салати!

  • Куряче філе - 300 грам
  • Яйця - 5 штук
  • Горошок зелений консервований - 200 грам
  • Картопля - 2 штуки
  • Часник - 3 зубчики
  • Сир - 100 грам
  • Майонез - - За смаком
  • Маслини чорні - 100 грам
SalatEžik - фото крок 1
Змішуємо відварене до готовності і кубиками нарізане куряче філе, тертий на крупній тертці відварена картопля, зелений горошок (без рідини; три горошини залиште для прикраси), дрібно натерті жовтки. Половину сиру натерти на крупній тертці, додати в салат. Туди ж - майонез і видавлений часник.
SalatEžik - фото крок 2
Викладаємо салат на блюдо у формі їжачка.
SalatEžik - фото крок 3
Половину сиру дрібно натерти, змішати з дрібно натертими білками.
SalatEžik - фото крок 4
Сирно-білкову суміш заправляємо майонезом, після чого рівномірно покриваємо цією сумішшю нашого їжачка.
SalatEžik - фото крок 5
Залишається лише прикрасити їжачка: голки робимо з половинок маслин, очки і носик - з горошин. Салат"Їжачок" готовий. Смачного!

Схожі рецепти