Салат зі свининою і солоними огірками
(покроковий рецепт з фото)
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти, Пісні страви, Рецепти сироїдіння, Веганські страви, Рецепти для схуднення, Роздільне харчування
Салат зі свининою і солоними огірками - смачна і ситна закуска, яка відмінно підходить в будні і свята. Беріть на замітку!
Салат дуже ситний, в міру гострий і смачний. Маринована цибуля і солоні огірки надають невелику кислинку, яка добре поєднується з нейтральним смаком відвареної картоплі та свинини. Заправити салат можна майонезом зі сметаною, тоді він стане менш жирним.
- Свинина - 250 грам (відварна)
- Картопля - 2 штуки
- Огірок солоний - 1-2 штук
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Майонез - 3-4 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
- Оцет 9% - 1 Чайна ложка
- Цукор - 1 Чайна ложка
Підготуйте інгредієнти для приготування салату.
Ріпчасту цибулю очистіть, помийте і дрібно наріжте. Викладіть в миску.
Додайте цукор.
Влийте оцет і 2-3 столові ложки води. Дайте постояти цибулі в маринаді 10-15 хвилин.
Відварну свинину наріжте кубиками і викладіть в салатник.
Додайте нарізані кубиками огірки.
Картоплю відварити, остудіть і очистіть. Наріжте кубиками і викладіть в салат.
Додайте маринована цибуля.
Салат посоліть і поперчіть за смаком, заправте майонезом.
Перемішайте всі інгредієнти салату.
Салат зі свинини з солоними огірками готовий. Подавайте на закуску.