Салат зі свининою і солоними огірками
(покроковий рецепт з фото)
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти, Пісні страви, Рецепти сироїдіння, Веганські страви, Рецепти для схуднення, Роздільне харчування
Салат зі свининою і солоними огірками - смачна і ситна закуска, яка відмінно підходить в будні і свята. Беріть на замітку!
Салат дуже ситний, в міру гострий і смачний. Маринована цибуля і солоні огірки надають невелику кислинку, яка добре поєднується з нейтральним смаком відвареної картоплі та свинини. Заправити салат можна майонезом зі сметаною, тоді він стане менш жирним.
- Свинина - 250 грам (відварна)
- Картопля - 2 штуки
- Огірок солоний - 1-2 штук
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Майонез - 3-4 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
- Оцет 9% - 1 Чайна ложка
- Цукор - 1 Чайна ложка

Підготуйте інгредієнти для приготування салату.

Ріпчасту цибулю очистіть, помийте і дрібно наріжте. Викладіть в миску.

Додайте цукор.

Влийте оцет і 2-3 столові ложки води. Дайте постояти цибулі в маринаді 10-15 хвилин.

Відварну свинину наріжте кубиками і викладіть в салатник.

Додайте нарізані кубиками огірки.

Картоплю відварити, остудіть і очистіть. Наріжте кубиками і викладіть в салат.

Додайте маринована цибуля.

Салат посоліть і поперчіть за смаком, заправте майонезом.

Перемішайте всі інгредієнти салату.

Салат зі свинини з солоними огірками готовий. Подавайте на закуску.