Салат зі спаржі по-корейськи
(покроковий рецепт з фото)
Найпростіше, що можна приготувати з спаржі - це салат. Для пікантності додаємо гостру заправку для спаржі по-корейськи. Салат добре поєднується з різноманітними гарнірами, а також м'ясом.
Перед вами простий рецепт приготування салату з спаржі по-корейськи. Попередньо замочіть суху спаржу в теплій воді як мінімум на 3 годину. Потім з'єднайте з іншими інгредієнтами і додайте заправку. Перед вживанням дайте салату настоятися 1 час. Вдалого приготування!
- Sparzha - 150 грам
- Морква - 4 штуки
- Часник - 1 зубчик
- Заправка для спаржі - 1 штука (пакетик)
Попередньо замочіть спаржу в теплій воді на 3 годину. При цьому слід міняти воду кілька разів.
Спаржу нарізаємо невеликими кубиками. Морква трьом на тертці для моркви по-корейськи. Часник подрібнюємо. Перекладаємо все в салатницю і перемішуємо руками.
Додаємо заправку до смаку. Перемішуємо і залишаємо на 1 час.
Смачного!