Рецепт Салат з відварною лососем фото

Салат з відварною лососем
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Лосось , Риба та морепродукти
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , Корисний обід , На сніданок
Салати
Кількість порцій: 3
Час приготування: 30 хв.

Легкий і барвистий салат - як раз те, що потрібно для гарного настрою. З таким салатом ви швидко вгамуєте голод без особливої ​​шкоди для вашої фігури.

Опис приготування:

Влітку, коли погода стоїть дуже спекотна, так не хочеться їсти важку їжу, організм навпаки вимагає чогось легкого і соковитого, як цей простий рецепт салату з відвареним лососем. У ньому дуже багато свіжої зелені, овочі і корисна рибка, які дадуть вам необхідну енергію і легко і швидко засвояться організмом. Для теплої погоди цей салатик підходить якнайкраще, хоча навіть холодними зиязиками вечорами він зігріє вас своїм приголомшливим смаком і яскравим сонячним видом. Його можна приготувати як на сніданок, так і до обіду або вечері, адже він відмінно поєднується з іншими продуктами. Обов'язково спробуйте цей рецепт приготування салату з відвареним лососем, адже його вишуканий смак сподобається всім без винятку.

  • Філе лосося відварне - 1 штука
  • Зелень свіжа - 200 грам (айсберг і бурякові листя)
  • Огірок довгий - 0, 5 штуки
  • Яйце перепелине - 6 штук
  • Помідори черрі - 5-6 штук
  • Масло оливкове - 3 Ст. Ложки
  • Сік лимонний - 1 Ст. Ложка
  • Мед - 1 Чайна ложка
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Сіль - За смаком
салат з відварною лососем - фото крок 1
У миску наливаємо оливкову олію, лимонний сік, додаємо мед, сіль і перець, акуратно все збиваємо за допомогою віночка.
салат з відварною лососем - фото крок 2
Листя айсберга нарізаємо і викладаємо в глибоку миску, додаємо бурякові листя і очищений від шкірки і нарізаний огірок. Поливаємо все половиною приготовленої заправки і перемішуємо.
салат з відварною лососем - фото крок 3
Відварені перепелині яйця і помідори черрі нарізаємо на половинки, відварене філе лосося ріжемо на невеликі шматочки, перекладаємо все до решти інгредієнтів. Поливаємо салат соусом і подаємо до столу. Смачного!

Схожі рецепти