Салат з відварною куркою, яйцем і овочами
(покроковий рецепт з фото)
Простий і смачний щоденний салатик хочу показати вам. Якщо ви любите нескладні рецепти, звичні смакові поєднання, а також доступні і зрозумілі кожному страви, запам'ятовуйте цей варіант.
Представляю вам чудову ідею, як приготувати салат з відварною куркою, яйцем і овочами. Пекінська капуста і свіжий огірочок підійдуть найкраще. Також можна додати солодкий перець, наприклад, кукурудзу або навіть консервовану квасолю. При наявності всіх готових інгредієнтів на весь процес у вас піде не більше 15 хвилин.
- Пекінська капуста - 1 штука
- Відварна курка - 300 грам
- Відварені яйця - 4 штуки
- Огірок - 2-4 штук
- Зелень - 1 пучок (цибуля, петрушка)
- Сіль, перець, майонез - За смаком
1. Наш невеликий набір інгредієнтів.
2. Нашинкуйтекапусту, викладіть її в глибокий салатник.
3. Додайте огірочок.
4. І нарізані яйця.
5. Подрібніть курочку.
6. І свіжу зелень.
7. Заправте салат з відварною куркою, яйцем і овочами майонезом, додайте сіль і перець за смаком.
8. Перемішайте як слід. Салатик можна відразу подавати, а можна відправити в холодильник чекати подачі.