Салат з корейською морквою, куркою і яйцем
(покроковий рецепт з фото)
Салат з копченою куркою, морквою по-корейськи, яйцем, свіжим огірочком і сиром стане справжньою окрасою будь-якого столу. Салат яскравий як за смаком, так і по виду. Красиво виглядає порційно!
Салат готується дуже просто і швидко. Пікантність салату додає морква по-корейськи. Відмінна ідея для свята або для романтичної вечері. Хочу з вами поділитися рецептом, як приготувати салат з корейською морквою, куркою і яйцем.
- Куряча грудка - 0.5 штуки (копчена)
- Огірок - 1 штука (великий)
- Яйце - 3 штуки (відварне)
- Морква по-корейськи - 100 грам
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Майонез - За смаком
Підготуйте інгредієнти.
Огірок і курячу грудку наріжте кубиками. Яйця курячі натріть на крупній тертці. Сир натріть на дрібній тертці.
Цей салат дуже гарний порційно. Викладайте шарами кожен шар, трохи промазуйте майонезом. Перший шар - яйця.
Другий шар - копчена куряча грудка.
Третій шар - нарізані огірки.
Четвертий шар - морква по-корейськи.
П'ятий шар - сир.
Салат готовий!
Салат дуже ніжний і пікантний. Смачного!