Салат з куркою і корейською морквою
(покроковий рецепт з фото)
При наявності готової курки салат готується за лічені хвилини. М'ясо можна взяти відварне, гриль або копчене.
Відваріть овочі і м'ясо для салату. Все поріжте, перемішайте з майонезом, викладіть красиво гіркою на тарілку і прикрасьте. Готово!
- Куряче м'ясо - 250 грам
- Картопля - 3 штуки
- Сир гауда - 60 грам
- Морква по-корейськи - 100 грам
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком
- Зелень - За смаком
Підготуємо продукти. Відварюємо куряче м'ясо і картоплю. Остужаем. Картопля очищаємо від шкірки. М'ясо знімаємо з кістки.
Поріжте картоплю і курку шматочками або квадратиками. Сир можна теж порізати або натерти на тертці.
Перемішайте салат, заправте майонезом. Викладіть гіркою на тарілочку, посипте сиром і прикрасьте майонезом і зеленню. Готово!