Салат з корейською морквою і куркою
(покроковий рецепт з фото)
Це один з моїх найулюбленіших салатів. Його часто подають на святковий стіл. Готується він досить швидко, якщо у вас є попередньо відварена квасоля.
Салат з корейською морквою і куркою просто елементарно приготувати в домашніх умовах. Щоб заощадити свій час, пропоную заздалегідь відварити куряче філе в підсоленій воді до готовності. Не зайвим буде підготувати квасоля, замочивши її в холодній воді на ніч, а потім відварити до готовності 1 час. До речі, салат можна заправляти не тільки майонезом, але і сметаною. Хай щастить!
- Куряче філе - 200 грам (відварне)
- Квасоля - 150 грам (відварна)
- Морква корейська - 100 грам
- Сир твердий - 50 грам
- Майонез - За смаком
- Сіль і перець - За смаком
Змішуємо в салатниці попередньо відварені квасоля і куряче філе, розділене на волокна.
Додайте корейську моркву.
Твердий сир натріть на крупній тертці і додайте його в салатницю.
Заправте салат майонезом, посоліть і поперчіть за смаком. Ретельно перемішайте його і трохи охолодіть перед подачею на стіл. Смачного!