Рецепт Салат з корейською морквою і куркою фото

Салат з корейською морквою і куркою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Птах, Бобові, Квасоля, Курка, Куряче філе, Морква, Куряча грудка
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Салати

Це один з моїх найулюбленіших салатів. Його часто подають на святковий стіл. Готується він досить швидко, якщо у вас є попередньо відварена квасоля.

Салат з корейською морквою і куркою просто елементарно приготувати в домашніх умовах. Щоб заощадити свій час, пропоную заздалегідь відварити куряче філе в підсоленій воді до готовності. Не зайвим буде підготувати квасоля, замочивши її в холодній воді на ніч, а потім відварити до готовності 1 час. До речі, салат можна заправляти не тільки майонезом, але і сметаною. Хай щастить!

  • Куряче філе - 200 грам (відварне)
  • Квасоля - 150 грам (відварна)
  • Морква корейська - 100 грам
  • Сир твердий - 50 грам
  • Майонез - За смаком
  • Сіль і перець - За смаком
салат з корейською морквою і куркою - фото крок 1
Змішуємо в салатниці попередньо відварені квасоля і куряче філе, розділене на волокна.
салат з корейською морквою і куркою - фото крок 2
Додайте корейську моркву.
салат з корейською морквою і куркою - фото крок 3
Твердий сир натріть на крупній тертці і додайте його в салатницю.
салат з корейською морквою і куркою - фото крок 4
Заправте салат майонезом, посоліть і поперчіть за смаком. Ретельно перемішайте його і трохи охолодіть перед подачею на стіл. Смачного!

Схожі рецепти