Рецепт Салат з шинкою і огірками фото

Салат з шинкою і огірками
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Субпродукти, Огірок, Шинка
Пісні страви
На обід, На вечерю, На святковий стіл, Фуршет
Салати

Легкий і смачний, з ноткою свіжості і пікантною заправкою - все це про рецепт приготування салату з шинкою і огірками. Відмінний варіант для сімейної вечері або святкового столу.

Рецепт приготування салату з шинкою і огірками досить простий, при цьому поєднання інгредієнтів вельми цікаве. Салатик виходить свіжий, а при оригінальній подачі дуже незвичайний і святковий.

  • Шинка - 200 грам
  • Огірок - 1-2 штук
  • Куряче філе - 150 грам (по бажанню)
  • Яйце - 3 штуки
  • Сир - 100 грам
  • Майонез - 150 грам
  • Соєвий соус - 1 Чайна ложка
  • Часник - 1-3 зубчиків
  • Гірчичний - 1 Чайна ложка
салат з шинкою і огірками - фото крок 1
1. Куряче філе вимити і відправити в каструлю з холодною водою. Відварити до готовності і як слід остудити. Паралельно поставити варити яйця круто. Потім остудити їх і очистити. Нарізати салат з шинкою і огірками в домашніх умовах можна як невеликими кубиками, так і тонкими поличками. Подрібнити остигле філе і яйця.
салат з шинкою і огірками - фото крок 2
2. Наступним етапом можна нарізати вимиті і обсушені огірки, а також шинку.
салат з шинкою і огірками - фото крок 3
3. Сир можна натерти на крупній тертці або використовувати сир-косичку, наприклад. З'єднати в глибокому салатнику всі інгредієнти і акуратно перемішати.
салат з шинкою і огірками - фото крок 4
4. Далі необхідно очистити і пропустити через прес часник. З'єднати його з гірчицею, майонезом і влити трохи соєвого соусу. Все як слід перемішати. При бажанні рецепт приготування салату з шинкою і огірками можна доповнити різними спеціями, сушеними травами.
салат з шинкою і огірками - фото крок 5
5. Заправити салат і ретельно перемішати. У такому вигляді його вже можна подавати до столу.
салат з шинкою і огірками - фото крок 6
6. Але щоб зробити цей простий рецепт салату з шинкою і огірками оригінальнішим, можна подати його не просто на тарілці, а в тому ж огірку. Для цього один огірок слід розрізати на кілька частин і акуратно вирізати серединку. М'якоть нарізати і відправити до решти інгредієнтів, а що залишилися "стаканчики" начинити салатом. Перед подачею можна прикрасити ще свіжою зеленню.

Схожі рецепти