Салат з серця
(покроковий рецепт з фото)
Хочу поділитися з вами дуже простим варіантом, як приготувати салат зі свинячого серця. Пікантний, апетитний і дійсно смачний, його обов'язково рекомендую взяти на замітку господиням.
Під час приготування даного салату, серце можна використовувати не тільки свиняче, але і яловиче, а також чудово підійдуть курячі сердечка. Заправка легка, проста, але дуже цікава. Такий салатик стане відмінним варіантом для вечері або обіду. Більш того, салат цілком може скласти конкуренцію і інших страв на святковому столі.
- Серце - 1 штука
- Цибулина - 1 штука
- Помідор - 1-2 штук
- Листя салату - 1 пучок
- Гостра морква - 120 грам (по бажанню)
- Натуральний йогурт - 50 грам
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Гірчичний - 1-2 чайних ложок
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка

1. Ось такий набір інгредієнтів вам потрібно, щоб повторити цей простий рецепт салату з серця.

2. Серце вимийте, очистіть і відправте варитися до готовності.

3. Після остудіть трохи і наріжте.

4. Викладіть в глибоку миску, додайте нарізану цибулю. Приправити сіллю і poperčite, побризкайте трохи оцтом і залиште приблизно на годинку.

5. Коли серце промаринувалося трохи додайте моркву по-корейськи і перемішайте.

6. Для приготування заправки з'єднайте рослинна олія, йогурт і гірчицю. Звичайно, салат з серця в домашніх умовах можна заправити і майонезом.

7. Вимийте і висушіть листя салату.

8. Викладіть їх на тарілку для подачі. Поруч розмістіть нарізані помідори.

9. Ось і весь секрет, як приготувати салат з серця і красиво подати його до столу. Смачного!