Салат з рисом і ковбасою
(покроковий рецепт з фото)
Салат на основі рису, ситний і смачний. Може бути поданий в якості закуски або як альтернатива вечері, приготовленого на швидку руку. Інгредієнти доступні, процес приготування простий.
У салат додаємо зелень асорті. Підійде кріп, петрушка і черемша. По бажанню, можна додати шпинат, зелена цибуля або листя салату. В даному рецепті черемша надає страві пікантний смак і аромат, якщо черемшу не додають, замініть її на зубчик часнику або додайте хороший пучок зеленої цибулі. Вибирайте за смаком.
- Мал - 4 Ст. Ложки
- Варена ковбаса - 150-200 грам
- Перець болгарський - 1 частина
- Зелень - 1 пучок
- Горіхи волоські - 2-3 штук
- Масло оливкове - 3-4 Ст. Ложок
- Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
- Чорний перець - 1 щіпка
Підготуємо інгредієнти.
Рис варимо до готовності і викладаємо в миску. Приблизно склянку вареного рису.
Додаємо колоті волоські горіхи.
Перець ріжемо невеликими шматочками і викладаємо в миску.
Зелень миємо, ріжемо і висипаємо в салат. У мене кріп, петрушка і черемша.
Додаємо нарізану кубиками варену ковбасу.
Для заправки салату використовуємо оливкову олію і соєвий соус. Салат посипаємо чорним меленим перцем і перемішуємо.
Салат готовий. Смачного.