Рецепт Салат з печінки тріски з сиром фото

Салат з печінки тріски з сиром
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Молочні продукти , Сир , Яйця , Перепелині яйця , Печінка тріски
Вагітним і годуючим
На обід , На вечерю , На швидку руку
Салати
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 30 хв.

Печінка тріски - дуже цінний, корисний продукт. Є її окремо не варто, вже дуже жирна, а з бутербродами або салатами - саме те. Розповім, як приготувати салат з печінки тріски з сиром.

Опис приготування:

Печінка тріски дуже добре поєднується з овочами (сирими, печеними), з макаронними виробами. У магазинах вона продається в консервованому вигляді, тому приготування салату не займе у вас багато часу. Салат смачний, цікавий, він припаде до смаку і гостям, і домочадцям.

  • Печінка тріски - 240 грам
  • Твердий сир - 150 грам
  • Перепелині яйця - 10 штук
  • Зелень - За смаком
  • Майонез - 1 Ст. Ложка
  • Сіль, перець - За смаком
1
Перепелині яйця мою і розміщую в холодну воду, потім відправляю каструлю на вогонь і після закипання відварюю 5 хвилин.
2
Яйця відправляю під холодну воду, потім очищаю і половину яєць нарізаю половинками, інші - на 4 частини.
3
Твердий сир натираю на крупній тертці. Зелень (петрушку, стебло селери) нарізаю дрібно.
4
Відкриваю банку з консервованою печінкою тріски, зливаю масло в миску, додаю до нього майонез, щіпку солі і трохи перцю, гарненько перемішую.
5
Печінка нарізаю великими шматочками.
6
Викладаю в салатник яйця, печінка тріски, додаю зелень і посипаю тертим твердим сиром, поливаю салат приготовленим заправленням і відразу подаю до столу.

Схожі рецепти