Салат з печінки тріски з сиром
(покроковий рецепт з фото)
Печінка тріски - дуже цінний, корисний продукт. Є її окремо не варто, вже дуже жирна, а з бутербродами або салатами - саме те. Розповім, як приготувати салат з печінки тріски з сиром.
Печінка тріски дуже добре поєднується з овочами (сирими, печеними), з макаронними виробами. У магазинах вона продається в консервованому вигляді, тому приготування салату не займе у вас багато часу. Салат смачний, цікавий, він припаде до смаку і гостям, і домочадцям.
- Печінка тріски - 240 грам
- Твердий сир - 150 грам
- Перепелині яйця - 10 штук
- Зелень - За смаком
- Майонез - 1 Ст. Ложка
- Сіль, перець - За смаком
1
Перепелині яйця мою і розміщую в холодну воду, потім відправляю каструлю на вогонь і після закипання відварюю 5 хвилин.
2
Яйця відправляю під холодну воду, потім очищаю і половину яєць нарізаю половинками, інші - на 4 частини.
3
Твердий сир натираю на крупній тертці. Зелень (петрушку, стебло селери) нарізаю дрібно.
4
Відкриваю банку з консервованою печінкою тріски, зливаю масло в миску, додаю до нього майонез, щіпку солі і трохи перцю, гарненько перемішую.
5
Печінка нарізаю великими шматочками.
6
Викладаю в салатник яйця, печінка тріски, додаю зелень і посипаю тертим твердим сиром, поливаю салат приготовленим заправленням і відразу подаю до столу.