Кульки з печінки тріски з сиром
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування молдавської закуски з печінки тріски, зернового сиру і волоських горіхів.
Здивуйте своїх гостей незвичайної закускою. Готується вона за лічені хвилини.
Приготування:
Злити з банки з печінкою тріски масло. Злити вершки з сиру. Промити листя салату і обсушити. Подрібнити волоські горіхи в блендері або за допомогою ножа. Змішати в мисці печінка тріски з сиром. Намочити руки і з отриманої маси зліпити невеликі кульки. Обваляти кульки в подрібнених волоських горіхах. Розкласти на великому блюді листя салату, на них викласти кульки, трохи охолодити і подавати.
- Сиру - 200 грам
- Печінки тріски - 200 грам
- Листя салату - 4 штуки
- Волоських горіхів - 100 грам
Приготування:
Злити з банки з печінкою тріски масло. Злити вершки з сиру. Промити листя салату і обсушити. Подрібнити волоські горіхи в блендері або за допомогою ножа. Змішати в мисці печінка тріски з сиром. Намочити руки і з отриманої маси зліпити невеликі кульки. Обваляти кульки в подрібнених волоських горіхах. Розкласти на великому блюді листя салату, на них викласти кульки, трохи охолодити і подавати.