Рецепт Кульки з печінки тріски з сиром фото

Кульки з печінки тріски з сиром
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Молочні продукти , Сир , Печінка тріски
Дієтичне харчування , ПП рецепти
На вечерю , На святковий стіл
Кількість порцій: 2
Час приготування: 10 хв.

Рецепт приготування молдавської закуски з печінки тріски, зернового сиру і волоських горіхів.

Опис приготування:

Здивуйте своїх гостей незвичайної закускою. Готується вона за лічені хвилини.

Приготування:

Злити з банки з печінкою тріски масло. Злити вершки з сиру. Промити листя салату і обсушити. Подрібнити волоські горіхи в блендері або за допомогою ножа. Змішати в мисці печінка тріски з сиром. Намочити руки і з отриманої маси зліпити невеликі кульки. Обваляти кульки в подрібнених волоських горіхах. Розкласти на великому блюді листя салату, на них викласти кульки, трохи охолодити і подавати.


  • Сиру - 200 грам
  • Печінки тріски - 200 грам
  • Листя салату - 4 штуки
  • Волоських горіхів - 100 грам
Здивуйте своїх гостей незвичайної закускою. Готується вона за лічені хвилини.

Приготування:

Злити з банки з печінкою тріски масло. Злити вершки з сиру. Промити листя салату і обсушити. Подрібнити волоські горіхи в блендері або за допомогою ножа. Змішати в мисці печінка тріски з сиром. Намочити руки і з отриманої маси зліпити невеликі кульки. Обваляти кульки в подрібнених волоських горіхах. Розкласти на великому блюді листя салату, на них викласти кульки, трохи охолодити і подавати.

Схожі рецепти