Закусочні кульки з печінкою тріски
(покроковий рецепт з фото)
Хороша закуска для свята створює чудовий настрій і збуджує апетит. Тому потрібно підійти з усім розумом до її вибору, а також потрібно вибрати гарне поєднання з головним блюдом.
Наприклад, мій рецепт підійде для розігріву перед рибою. Крім усього така закуска стане відмінним перекусом, адже в ній є ситний варену картоплю. Обов'язково ознайомтеся з тим, як приготувати закусочні кульки з печінкою тріски. Красива подача підійде для будь-якого святкового столу.
- Печінка тріски - 1 штука (банку)
- Картопля - 2 штуки
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Яйце - 2 штуки
- Твердий сир - 50 грам
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
- Кунжут - 3 Ст. Ложки
- Зелень - 1 пучок
Заздалегідь відваріть картоплю і яйця. Остудіть їх, очистіть і натріть на тертці разом з сиром. Змішайте інгредієнти. Додайте до них дрібно нарізані цибулю і зелень. Також додайте печінку тріски.
Кунжут обсмажте на сухій сковороді до легкого рум'яного кольору.
У суміш влийте соєвий соус. Все добре перемішайте. Сформуйте кульки, обваляйте їх в кунжуті.
Прикрасьте закуску зеленню перед подачею. Приємною дегустації!