Рецепт Закусочні кульки з печінкою тріски фото

Закусочні кульки з печінкою тріски
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Печінка тріски
Пісні страви , Веганські страви
На обід , На святковий стіл , Фуршет , Святковий обід
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 40 хв.

Хороша закуска для свята створює чудовий настрій і збуджує апетит. Тому потрібно підійти з усім розумом до її вибору, а також потрібно вибрати гарне поєднання з головним блюдом.

Опис приготування:

Наприклад, мій рецепт підійде для розігріву перед рибою. Крім усього така закуска стане відмінним перекусом, адже в ній є ситний варену картоплю. Обов'язково ознайомтеся з тим, як приготувати закусочні кульки з печінкою тріски. Красива подача підійде для будь-якого святкового столу.

  • Печінка тріски - 1 штука (банку)
  • Картопля - 2 штуки
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Яйце - 2 штуки
  • Твердий сир - 50 грам
  • Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
  • Кунжут - 3 Ст. Ложки
  • Зелень - 1 пучок
закусочні кульки з печінкою тріски - фото крок 1
Заздалегідь відваріть картоплю і яйця. Остудіть їх, очистіть і натріть на тертці разом з сиром. Змішайте інгредієнти. Додайте до них дрібно нарізані цибулю і зелень. Також додайте печінку тріски.
закусочні кульки з печінкою тріски - фото крок 2
Кунжут обсмажте на сухій сковороді до легкого рум'яного кольору.
закусочні кульки з печінкою тріски - фото крок 3
У суміш влийте соєвий соус. Все добре перемішайте. Сформуйте кульки, обваляйте їх в кунжуті.
закусочні кульки з печінкою тріски - фото крок 4
Прикрасьте закуску зеленню перед подачею. Приємною дегустації!

Схожі рецепти