Салат з огірка і моркви
(покроковий рецепт з фото)
Завдяки використанню незвичайної заправки навіть салат зі звичайних продуктів може бути пікантним і оригінальним. На підтвердження своїх слів розповім, як приготувати салат з огірка і моркви.
Морква і огірок - основні овочі для приготування цього салату. Ви можете зробити такий на сніданок, обід або вечерю. Він легкий і смачний, з делікатною кислинкою лимона. Є салат коштує відразу ж після приготування. Ви можете натерти інгредієнти на крупній тертці або нарізати тонкими брусочками.
- Огірок - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Лимон - 0, 5 штуки
- Соус «Теріякі» - 1 Ст. Ложка
- Петрушка - 4 штуки
- Майонез - 1 Ст. Ложка
- Сіль, перець - За смаком
1. Вимийте огірок і натріть його на крупній тертці або за допомогою терки для моркви по-корейськи.
2. Видавіть з огірків всю вологу, яку тільки зможете, при цьому не перетворите огірки в кашу.
3. Додайте до огіркової рідини соус «Теріякі». Наріжте половинку маленького лимона шматочками і додайте до суміші огірка і соусу.
4. Очистіть і натріть моркву на тертці.
5. Подрібніть кілька гілочок петрушки.
6. Змішайте огірки, морква і зелень, трохи посоліть і перемішайте.
7. Додайте до салату майонез, чорний мелений перець і перемішайте.
8. Полийте салат приготовленим заправленням з лимонного і огіркового соку. Подавайте салат відразу.