Салат з морської капусти з яйцем
(покроковий рецепт з фото)
Смачний повсякденний салат з дуже корисного продукту - морської капусти. Включаючи її в раціон, ми поповнюємо організм необхідними мікроелементами і йодом.
Салатик виходить дуже легким, то, що потрібно для щоденного харчування. Дивіться детальний покроковий рецепт, як приготувати салат з морської капусти з яйцем.
- Морська капуста - 500 грам
- Яйце - 4 штуки
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Майонез - 50 грам
Приготуйте інгредієнти для салату. Якщо капуста вже маринована, то її промивати не потрібно, тільки порізати недовгими шматочками. Якщо капуста просто в розсолі, то її бажано вимити, так як часто пісок попадається.
Мариновану капусту поріжте і складіть в глибокий салатник.
Відваріть курячі яйця, очистіть їх від шкаралупи. Порубати кубиками невеликого розміру і додайте до капусти. Заправте салат майонезом, сіль і перець мелений використовуйте за смаком. Якщо капуста маринована, то сіль не знадобиться. Якщо ні, то можна налити пару крапель оцту в салат.
Перемішайте салат, розкладіть його порційно і прикрасьте. Смачного!