Салат з морквою і горіхами

Салат з морквою і горіхами
Кількість порцій: 6 Час приготування: 15 хв.
Як ви ставитеся до солодких заправкам в салатах? Багато з них робляться на основі меду і як не можна краще доповнюють інгредієнти, на мою думку. У цьому варіанті це яскраво видно. пора пробувати!

опис приготування:

З'єднувати різні смаки потрібно вміти. Я не ризикую сама так експериментувати, тому беру готові рецепти. В цьому, наприклад, описано, як приготувати салат з морквою і горіхами з медової заправкою. Блюдо стане незвичайним доповненням для основного меню. Підійде для пісного і вегетаріанського харчування.

  • Волоський горіх— 75 грам
  • морква— 500 грам
  • Оливкова олія— 3 Ст. ложки
  • Апельсиновий сік— 3 Ст. ложки
  • мед— 2 Ст. ложки
  • петрушка, гілочка— 2 штуки
  • Зелена цибуля, перо— 3 штуки
  • лимонна цедра— 1 Чайна ложка
  • Лимонний сік— 2 Ст. ложки
  • журавлина сушена— 70 грам
  • сіль— 0,25 чайних ложки
  • Чорний мелений перець— 0,25 чайних ложки
Салат з морквою і горіхами - фото крок 1 1. Для початку горіхи очистіть і крупно нарубати. Потім відправте їх в духовку на 8 хвилин при 180 градусах.

Салат з морквою і горіхами - фото крок 2 2. У цей час зробіть заправку. Сік лимона і апельсина змішайте з цедрою, медом і оливковою олією.

Салат з морквою і горіхами - фото крок 3 3. Морква наріжте смужками, цибуля і петрушку дрібно наріжте. змішайте інгредієнти. Додайте горіхи і ягоди.

Салат з морквою і горіхами - фото крок 4 4. Влийте в салат заправку. Всипте сіль і перець. все перемішайте. Смачного!

Схожі рецепти

Торт «північний»

Торт «північний»

Усім шанувальникам швидкої випічки з того, що є в холодильнику, хочу запропонувати спробувати торт "; Північний ";. Дуже простий, недорогий і смачний десерт до чаю для всієї родини. запам'ятовуйте рецепт! опис приготування: Тортик виходить досить солодким, тому в якості крему пропоную вибирати...

читати далі
Розтягаї з куркою і підосичники

Розтягаї з куркою і підосичники

Розтягаї - улюблена і популярна випічка російської кухні. Начинка у розтягаїв може бути найрізноманітніша, головне, щоб серединка пиріжка була «розстебнута» і начинку було видно. опис приготування: Підосичники і підберезники відмінно підходять для змішаних начинок. Для розтягаїв треба приготув...

читати далі
Пісочне печиво м'яке

Пісочне печиво м'яке

Таке печиво можна готувати на швидку руку для дітей і дорослих. Щоб було швидше, його можна пропускати через м'ясорубку, надаючи особливу форму. Я ж користувалася фігурними формами. опис приготування: Замість маргарину - вершкове масло, замість розпушувача - сода з оцтом. Таке корисне і смачне...

читати далі
Здоба з сиром

Здоба з сиром

Особливе місце в серці кожного любителя випічки займає здоба. Не можна пройти байдуже повз її запаху і привабливого, рум'яного зовнішнього вигляду. Спробуйте, як приготувати здобу з сиром. опис приготування: Здобне тісто - це відмінна основа для пиріжків, пироги, булочок і всілякої випічки. Св...

читати далі
Печиво в вафельниці на газу

Печиво в вафельниці на газу

Пам'ятаєте стару радянську вафельницу, яка була у всіх на кухні? Я у себе таку знайшла в коморі. Вирішила знайти для неї старий рецепт, який в дитинстві часто готувала моя бабуся. Згадаймо його. опис приготування: Про те, як приготувати печиво в вафельниці на газу, розказано в покрокової інстр...

читати далі