Салат з м'ясом, помідорами і яйцями
(покроковий рецепт з фото)
Салат з м'ясом, помідорами і яйцями - соковитий і дуже смачний салат! При цьому, кожен раз його можна готувати по-різному, змінюючи м'ясні інгредієнти: бекон, курка, варена яловичина, шинка та інші.
Салат з м'ясом, помідорами і яйцями готується дуже просто. Можна його заправляти майонезом, але я все ж раджу заправити олією, змішаним з оцтом, лимонним соком і цукром. Яйця можна використовувати курячі або перепелині. Перепелині треба просто буде розрізати навпіл. Авокадо можна використовувати, якщо хочете. Можна авокадо не використовувати взагалі або замінити салатом. До речі, в кінці приготування салат можна посипати смаженими кунжутним насінням. Що стосується м'яса, то використовуйте будь-який. Це може бути смажений до хрускоту бекон, відварна курятина або телятина. Удачі в приготуванні!
- Шинка - 80-100 грам
- Помідори черрі - 12 штук (або 3 звичайних)
- Яйця - 2 штуки (або 8 перепелиних)
- Авокадо - 1 штука (або пучок зеленого салату або 100 г пекінської капусти)
- Огірки - 2 штуки
- Оцет 6% - 2 чайних ложки
- Цукор - 2 чайних ложки
- Соєвий соус - 2 чайних ложки
- Лимонний сік - 1 Чайна ложка
- Оливкова олія або кунжутне - 1 Чайна ложка
- Чорний перець - 1-2 Щепоток (можна використовувати білий перець)
1. Яйця відварити круто, остудіть і поріжте на 4 частини вздовж. Відварити яйця можна напередодні. Шинку наріжте кубиками або смужками. Помідори промийте і просушіть. Огірки промийте і наріжте косими кружками. Використовуйте авокадо або пучок улюбленого салату. Салат треба промити і посушити, можна порвати руками, а авокадо поріжте кубиками. Всі інгредієнти змішайте у великій мисці.
2. Готуємо заправку. Для цього в маленькій мисочці змішуємо масло, оцет, цукор, соєвий соус, лимонний сік і перець. Ретельно перемішуємо.
3. Готової заправкою поливаємо салат і перемішуємо.
4. Салат з м'ясом, помідорами і яйцями готовий! Подаємо відразу. Смачного!