Салат з квасолею, яйцями і помідорами
(покроковий рецепт з фото)
У теплу пору року, замість вечері, люблю приготувати будь-якої салат без майонезной заправки, щоб не обтяжувати. У цьому рецепті виходить дуже смачно і ситно за рахунок квасолі і яєць.
Щоб приготувати салат якомога швидше, я використовую консервовану квасолю. Але можна заздалегідь відварити суху, якщо є час і бажання. Ріпчасту цибулю після нарізки можна ошпарити окропом, але в даному салаті я цього не роблю, так як лимонний сік досить добре приглушує гіркоту лука. Розповім детально, як приготувати салат з квасолею, яйцями і помідорами.
- Квасоля - 300-400 грам (консервована)
- Помідор - 2 штуки
- Куряче яйце - 3 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
- Лимонний сік - 1 Чайна ложка
- Сіль - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Яйця відварити і остудіть.
Квасоля процідіть від розсолу, цибулю наріжте невеликими шматочками.
Оливкова олія змішайте з лимонний соком. Залийте цибулю з квасолею.
Перемішайте і залиште на 15-20 хвилин маринуватися.
Потім додайте рубані яйця.
Додайте нарізані помідори. Перемішайте і посоліть за смаком.
Смачного!