Салат з квасолею, яйцями і сухариками
(покроковий рецепт з фото)
Любіть квасоля? Тоді ви просто зобов'язані спробувати салат з квасолі з смаженими сухариками, яйцями і морквою. Не дуже корисно, але зате як же смачно! Та й готується це блюдо абсолютно недовго.
Неможливо пройти повз цього салату: він такий смачний, що не описати словами! Квасоля можна використовувати консервовану або заздалегідь відварену (тверду). Деякі додають в цей салат ще і майонез, але я думаю, що блюдо і без того виходить досить жирним. Вдалого приготування!
- Квасоля - 400 грам (консервована)
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Яйця - 5 штук (зварені круто)
- Хліб чорний - 250 грам
- Часник - 4 зубчики
- Олія соняшникова - 50 мілілітрів
- Сіль і перець - За смаком
- Петрушка - За смаком
З квасолі зливаємо рідину. Перекладаємо квасоля в глибоку салатницю.
Морква очищаємо і трьом на тертці.
Лук подрібнюємо.
Розігріваємо в сковороді олію. Обсмажуємо до золотистого цибулю, потім додаємо моркву і смажимо разом до готовності.
Перекладаємо зажарку до квасолі.
Зварені яйця очищаємо від шкаралупи і подрібнюємо. Кладемо в салатницю.
Хліб нарізаємо кубиками і обсмажуємо в маслі до хрусткої скоринки. Смажимо разом з подрібненим часником.
Додаємо сухарики в салат. Перемішуємо і подаємо салат до столу. Смачного!