Рецепт Салат з квасолею фото

Салат з квасолею
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Овочі, Бобові, Квасоля
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Салати

Салати з квасолею - це завжди ситне і корисне блюдо. Пропоную вам спробувати нову інтерпретацію знайомої квасолі - гарячий салат з неї. Незвично і смачно!

Чудова штука гарячий салат. Варто тільки підвищити градус страви (в сенсі, підігрів) і воно вже невпізнанно. Гарячі салати зазвичай самодостатні, але наш салат крім того, що смачний і сам по собі, також відмінно поєднується і з м'ясними закусками. Наприклад, з копченим м'ясом. Спробуйте, цей салат з квасолею того варто!

  • Консервована біла квасоля - 225 грам
  • Консервована червона квасоля - 225 грам
  • Консервована жовта квасоля - 225 грам
  • Винний оцет - 725 мілілітрів
  • Оливкова олія - 6 Ст. Ложок
  • Часник - 3 зубчики
  • Лавровий лист - 1 штука
  • Маслини без кісточок - 10 штук
  • Базилік сушений - 1/2 чайних ложки
  • Червона цибуля - 2 штуки
  • Редис (пучок) - 1 штука
  • Консервований перець чилі - 2 штуки
  • Мелений чорний перець - За смаком
  • Зелень - За смаком
  • Сіль - За смаком
салат з квасолею - фото крок 1
Змішати в мисці 15 мл води, оливкова олія і оцет. Збити, а потім перелити все в каструлю. Додати в суміш 2 зубчики часнику, сушений базилік, лавровий лист, сіль і перець. Перемішати як слід і дати закипіти.
салат з квасолею - фото крок 2
У каструлю з гарячою сумішшю покласти всі три види квасолі і тушкувати її 10 хвилин, періодично помішуючи. Потім зняти каструлю з вогню, вийняти часник і лавровий лист.
салат з квасолею - фото крок 3
Нарізати маслини.
салат з квасолею - фото крок 4
Дрібно порізати залишився зубчик часнику.
салат з квасолею - фото крок 5
Редис вимити, крупно порізати.
салат з квасолею - фото крок 6
Викласти квасоля в миску, додати туди порубаний часник, редис, перець чилі і маслини. Додати сіль, перець за смаком. Перемішати і розсипати зеленню. Смачного!

Схожі рецепти