Салат з квасолею та ковбасою
(покроковий рецепт з фото)
Салат з квасолею та ковбасою - Найпопулярніша страва, просте, але ситне. Розповідаю, як приготувати салат з квасолею і ковбасою максимально смачно!
Не знаю, яким чином цей простий рецепт салату з квасолею і ковбасою був народжений на білий світ, однак сьогодні цей салат знають і люблять дуже багато. Звичайно, нічого вишуканого і гурманське в цьому салаті немає, це дуже примітивний і навіть трохи грубуватий салат. Але смачний адже - і це головне. Смачний, ситний і калорійний, а ще дуже простий у приготуванні. Так що достоїнств у цього салату однозначно більше, ніж недоліків. Ідеальний для перекусу або приходу несподіваних гостей.
- Квасоля - 200 грам
- Ковбаса - 200 грам (варена)
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Сухарики - 1 штука (упаковка)
- Майонез - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти. Квасоля відваріть до готовності заздалегідь або використовуйте консервовану, попередньо злив з неї всю рідину. Підійде як червона, так і біла квасоля.
Цибуля наріжте кубиками. Моркву натріть на крупній тертці. Обсмажте овочі до готовності на сковороді.
Квасоля перекладіть в глибоку миску або салатник.
Додайте нарізану кубиками ковбасу. Ковбасу можна взяти як варену, так і копчену за бажанням.
Додайте обсмажені овочі.
Перед самою подачею салату додайте сухарики. Якщо не виявилося сухариків під рукою, то просто наріжте хліб кубиками і підсушіть на сковороді.
Готовий салат з квасолею і ковбасою подавайте відразу ж до столу, поки сухарики хрусткі. Смачного!