Рецепт Салат з квасолею на зиму фото

Салат з квасолею на зиму
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Овочі , Бобові , Квасоля
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Заготовки , Консервація
Кількість порцій: 20
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Салат з квасолею на зиму - завжди хіт! Найчастіше в нашій родині він і до снігу не витримує. Тому раджу закочувати в банки якомога більше цього салату, приготованого по простому рецептом.

Опис приготування:

Для приготування салату з квасолею на зиму спочатку бажано замочити квасолю на ніч, щоб легше було готувати. А подальший покроковий рецепт салату з квасолею на зиму виглядає наступним чином:

1. Овочі промийте і очистіть.

2. З помідорів зніміть шкірку. Для цього зробіть надрізи, обіллєте окропом, виріжте плодоніжки. Потім наріжте кубиками.

3. Моркву натріть на крупній тертці.

4. Болгарський перець наріжте середньої соломкою.

5. Лук наріжте півкільцями.

6. Овочі складіть у каструлю, приправити сіллю, поперчіть, додайте цукор. Оцет і рослинне масло. Варіть, періодично помішуючи, до готовності протягом двох годин.

7. Готовий салат розкладіть в попередньо простерилізовані банки, закатати і укутайте на ніч в ковдру.

Смачного!

Салат з квасолею зберігайте в темному, прохолодному місці. За цим рецептом у вас повинно вийти приблизно 5 літрів цього смачного салату.

Взимку ви можете використовувати його в якості салату, гарніру, заправки до супу.


  • Квасоля - 1 кілограм
  • Помідори - 2, 5 кілограма
  • Морква - 1 кілограм
  • Болгарський перець - 1 кілограм
  • Цибулини - 3 штуки
  • Цукор - 1 Склянка
  • Рослинна олія - 0, 5 L
  • Оцет 70-проц. - 1 Чайна ложка
  • Сіль - - За смаком
  • Перець - - За смаком
Для приготування салату з квасолею на зиму спочатку бажано замочити квасолю на ніч, щоб легше було готувати. А подальший покроковий рецепт салату з квасолею на зиму виглядає наступним чином:

1. Овочі промийте і очистіть.

2. З помідорів зніміть шкірку. Для цього зробіть надрізи, обіллєте окропом, виріжте плодоніжки. Потім наріжте кубиками.

3. Моркву натріть на крупній тертці.

4. Болгарський перець наріжте середньої соломкою.

5. Лук наріжте півкільцями.

6. Овочі складіть у каструлю, приправити сіллю, поперчіть, додайте цукор. Оцет і рослинне масло. Варіть, періодично помішуючи, до готовності протягом двох годин.

7. Готовий салат розкладіть в попередньо простерилізовані банки, закатати і укутайте на ніч в ковдру.

Смачного!

Салат з квасолею зберігайте в темному, прохолодному місці. За цим рецептом у вас повинно вийти приблизно 5 літрів цього смачного салату.

Взимку ви можете використовувати його в якості салату, гарніру, заправки до супу.

Схожі рецепти