Салат з курячою грудкою без майонезу
(покроковий рецепт з фото)
Хочете по-справжньому свіжого і дуже апетитного весняного салату? тоді СМОП, як приготувати салат з курячою грудкою без майонезу, зате з купою овочів і з мандаринами. Оригінально і красиво!
Отже, на приготування нам знадобиться всього хвилин 45, адже поки запікається курка, ми зможемо підготувати всі інші ігредіенти і створити заправку. Але якщо раптом у вас залишилася запечена або відварна курка, наприклад, від вечері, то її ви можете пустити в салат і прискорити процес пріготовенія в рази.
- Ромен - 1 пучок
- Капуста - 200 грам
- Молоді стручки гороху - 5-6 штук
- Червоний перець - 1 штука
- Мандарин - 1 штука
- Куряча грудка - 1 штука (близько 350 г)
- Мигдаль - 6 штук (жменю)
- Часниковий, соєвий соус - 1 Чайна ложка (по чайній ложці)
- Рисовий оцет - 1 Чайна ложка
- Імбир сушений - 1 Чайна ложка (або подрібнений свіжий)
- Кунжутну олію - 1 Чайна ложка
- Мед - 1 Чайна ложка
- Масло оливкове - 3 Ст. Ложки
Ставимо запікатися курячу грудку в духовку при 200 градусах на півгодини. Тим часом змішаємо все рідкі інгредієнти і імбир для заправки. Остудити грудку, наріжемо крупно і виллємо на неї заправку.
Тепер добре миємо й обсушуємо все овочі, Mandarin чистий і зрозумілий для dolyki. Рвемо або ріжемо ромен і капусту, стручки гороху ріжемо шматочками, нарізаємо перець соломкою. Всі з'єднуємо в мисці.
Заправляємо все оливковою олією, а зверху на салат викладаємо курку і присипаємо мигдальними горіхами. Все готово. Пробуйте!