Салат з куркою і яблуком
(покроковий рецепт з фото)
Салатів з яблуками існує безліч. Але сьогодні я хочу вам розповісти як приготувати салат з яблуком і куркою. Салат виходить незвичайний, ніжний, трохи солодкуватий і дуже легкий.
У салат до яблука можна додати стебловий селера, так ваш салат придбає не тільки додаткову пряність, але і корисність.
- Куряче філе - 350 грам
- Яблуко - 2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Ізюм чорний - 50 грам
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Гірчичний - 1 Чайна ложка
- Крем nezhirnaya - 2 Ст. Ложки
- Винний оцет - 1 Чайна ложка
- Перець, сіль - За смаком
Курячі грудки потрібно зварити. Ставимо каструлю з водою на плиту, доводимо до кипіння, солимо воду і кладемо в неї м'ясо. Варимо приблизно 15 хвилин на середньому вогні. Якщо вам захотілося трохи більш ласий салат, можна взяти курку копчену або смажену. Вийде прекрасне поєднання з яблуком.
Виймаємо готове м'ясо, даємо йому охолонути і потім нарізаємо невеликими шматочками. Перекладаємо в миску.
Відварна куряча грудка сама по собі сухувата, але в поєднанні з яблуками, цибулею і заправкою виходить дуже ніжною і соковитою.
Відварна куряча грудка сама по собі сухувата, але в поєднанні з яблуками, цибулею і заправкою виходить дуже ніжною і соковитою.
Щоб салат вийшов не тільки смачний, але і красивий, яблука потрібні червоні, і цибулю теж. Лук розрізаємо навпіл і очищаємо. Яблука миємо, розрізаємо навпіл і видаляємо ножем серединку. Нарізаємо яблука і цибулю невеликими кубиками і відправляємо в миску до курячого м'яса.
Тепер мій улюблений етап - готуємо заправку. Заправка готується дуже швидко. Додаємо в салатник майонез, сметану, гірчицю, винний оцет і перемішуємо. Заправка готова.
Заправка для салату як плаття для жінки. Один і той же набір інгредієнтів запросто стане різними на смак салатами. Заправка підкреслює найкраще і додає відсутню.
Заправка для салату як плаття для жінки. Один і той же набір інгредієнтів запросто стане різними на смак салатами. Заправка підкреслює найкраще і додає відсутню.
В миску, де вже змучився в очікуванні куряча грудка, цибуля та яблука додаємо виноград. Якщо чесно, для мене цей продукт є дуже спірним, але додаю його тому, що його любить мій чоловік і, в принципі, салат легко може обійтися і без родзинок. Додаємо в миску заправку, мелений перець, сіль і перемішуємо. От і все, салат готовий.
Щоб всі інгредієнти добре просочилися, залиште салат настоюватися хвилин на 30 в холодильник.
Щоб всі інгредієнти добре просочилися, залиште салат настоюватися хвилин на 30 в холодильник.