Рецепт Салат з креветок і кальмарів без майонезу фото

Салат з креветок і кальмарів без майонезу
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Молочні продукти , Сир , Креветки , Морепродукти , Кальмари
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти , Пісні страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Салати
Кількість порцій: 6
Час приготування: 20 хв.

Легкий, нежирний і смачний - так можна охарактеризувати цей салат. Швидкий в готуванні і красивий на вигляд. Читайте, як приготувати салат з креветок і кальмарів без майонезу.

Опис приготування:

1. Насамперед очищене м'ясо кальмара відправляємо варитися в підсолену воду. Варяться кальмари дуже швидко - після кипіння буквально 2-3 хвилини.

2. Narezhem салат. Його подрібнюють, як вам завгодно, я це зазвичай роблю невеликими кубиками.

3. Потім приступимо до нарізки зеленої цибулі. Його ми нарізаємо тонкими кільцями.

4. Лук і салат змішуємо в глибокій мисочці.

5. Тепер наріжемо тонкими скибочками крабові палички. Також додамо їх в салатницю.

6. Очистіть і відправте в салатницю креветки (їх не потрібно нарізати, додавайте їх цілком).

7. Відварені і охолонувши кальмари ми нарізаємо кружечками. Відправляємо їх до всіх інгредієнтів.

8. Все перемішайте і посипте кропом. Наріжте перепелині яйця половинками. Їх ми будемо використовувати для прикраси.

9. Розкладіть салат по тарілках. Йогурт (без добавок), сіль і яйця розкладаються порційно.

Смачного!


  • М'ясо кальмара - 1 кілограм
  • Креветки - 1 кілограм (відварні)
  • Крабові палички - 450 грам
  • Яйця перепелині - 12 штук (або 6 - курячих)
  • Салат "Айсберг" - 1/3 штуки
  • Зелена цибуля - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Йогурт натуральний - За смаком
  • Кріп - За смаком (свіжий або сушений)
1. Насамперед очищене м'ясо кальмара відправляємо варитися в підсолену воду. Варяться кальмари дуже швидко - після кипіння буквально 2-3 хвилини.

2. Narezhem салат. Його подрібнюють, як вам завгодно, я це зазвичай роблю невеликими кубиками.

3. Потім приступимо до нарізки зеленої цибулі. Його ми нарізаємо тонкими кільцями.

4. Лук і салат змішуємо в глибокій мисочці.

5. Тепер наріжемо тонкими скибочками крабові палички. Також додамо їх в салатницю.

6. Очистіть і відправте в салатницю креветки (їх не потрібно нарізати, додавайте їх цілком).

7. Відварені і охолонувши кальмари ми нарізаємо кружечками. Відправляємо їх до всіх інгредієнтів.

8. Все перемішайте і посипте кропом. Наріжте перепелині яйця половинками. Їх ми будемо використовувати для прикраси.

9. Розкладіть салат по тарілках. Йогурт (без добавок), сіль і яйця розкладаються порційно.

Смачного!

Схожі рецепти