Салат з копченою куркою і печерицями
(покроковий рецепт з фото)
Домашні салати займають особливе і головне місце в меню майже кожної господині. Є у мене знайомі, на думку яких, якщо немає на столі салату, значить є в будинку нічого. Тому все в пошуках нового.
В осінньо-зиязикай період залишається все менше овочів, і господині переходять від легких овочевих салатів до більш складним. Цей салатик дуже вдалий, годиться і для торжества, і для вечері в колі сім'ї.
- Куряче копчене м'ясо (ніжка або грудка) - 200 грам
- Сметана або майонез - За смаком
- Куряче яйце - 3 штуки (відварне)
- Свіжий огірок - 3 штуки
- Рослинна олія - 50 мілілітрів
- Печериці - 100 грам
- Цибуля - 1 штука
Свіжий огірочок наріжте кубиками.
На рослинному маслі обсмажте гриби з цибулею. Остудіть. Видаліть зайвий жир, а самі гриби додайте в салатник.
Відварені яйця наріжте кубиками. Копчене куряче м'ясо наріжте довільно. Складіть все у миску. Заправте сметаною або майонезом.
Салат викладіть на тарілку і подавайте до столу. Дуже смачно виходить, по-домашньому.