Рецепт Салат «Цезар» з куркою копченою фото

Салат «Цезар» з куркою копченою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі , Молочні продукти , Птах , Сир , Курка , Помідор , Сухарики , Курка копчена
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , На полуденок , На святковий стіл , Романтична вечеря , Святковий обід
Салати , Салат Цезар
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Пікантна варіація повсюдно улюбленої страви. Вишуканий, але нескладний рецепт салату"Цезар" з копченою куркою прекрасно підійде як для ситного полудня на роботі, так і для романтичної вечері удвох!

Опис приготування:

"цезаря" з куркою сьогодні подають практично в будь-якому кафе, але, як правило, куряче м'ясо для цього салату відварюють, запікають на грилі або обсмажують в олії. І мало хто знає, що є ще простіший рецепт приготування салату"Цезар" з куркою копченою - для тих, хто любить таку курочку, з легким ароматом димку, цей салат просто створений!

Єдине, від чого хочу застерегти - Цезар настільки простий, настільки"базовий" салат, що продукти для нього має сенс брати тільки найсвіжіші і кращої якості. Так що утримайтеся від придбання копченої курки сумнівного вигляду і кольору, запаяної в вакуумну упаковку. Краще не полінуйтеся дійти до ринку і придбати дійсно копчену курку, а не сурогат з рідким димом. Тільки в цьому випадку ваш"Цезар" буде бездоганний.

  • Копчена курка - 250 грам
  • Кнопка - 0, 5 штуки
  • Пармезан - 50 грам
  • Салат листовий - 100 грам
  • Гірчиця солодка - 1 Чайна ложка
  • Масло оливкове - 2/3 склянки
  • Яйця - 2 штуки
  • Лимон - 0, 5 штуки
  • Часник - 1 зубчик
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Помідори - 150 грам (опціонально)
салат
Батон звільнити від скоринки. Якщо хліб свіжий, нарвати м'якуш руками, якщо вчорашній - нарізати ножем на кубики. Викласти на деко, сбризнутьолією, трохи посолити і запекти в духовці до золотистого кольору. Остудити.
салат
Копчену курку нарізати або нарвати на шматочки.
салат
Натерти на тертці пармезан.
салат
Листя салат вимити, обсушити і нарвати руками на 2-4 частини кожен.
салат
Соус можна зробити з цілих яєць або тільки з жовтків. В першому випадку, опустіть їх в окріп на 1 хвилину.
салат
У другому - відокремте жовтки від білків.
салат
Зубчик часнику почистити і розтерти з сіллю і перцем. Додати гірчицю, лимонний сік і жовтки (яйця), збити. Продовжуючи збивати, поступово додати оливкове масло. В результаті має вийти досить однорідний соус світло-жовтого кольору.
салат
Полити соусом салатні листя і обережно перемішати.
салат
Викласти зверху шматочки курки і крутон, полити соусом. Посипати тертим пармезаном. При бажанні прикрасити часточками помідора. От і все - тепер ви знаєте, як приготувати салат"Цезар" з копченою куркою" !

Схожі рецепти