Салат «Цезар» з куркою копченою
(покроковий рецепт з фото)
Пікантна варіація повсюдно улюбленої страви. Вишуканий, але нескладний рецепт салату "цезар" з копченою куркою прекрасно підійде як для ситного полудня на роботі, так і для романтичної вечері удвох!
"цезаря" з куркою сьогодні подають практично в будь-якому кафе, але, як правило, куряче м'ясо для цього салату відварюють, запікають на грилі або обсмажують в олії. І мало хто знає, що є ще простіший рецепт приготування салату "цезар" з куркою копченою - для тих, хто любить таку курочку, з легким ароматом димку, цей салат просто створений!
Єдине, від чого хочу застерегти - Цезар настільки простий, настільки "базовий" салат, що продукти для нього має сенс брати тільки найсвіжіші і кращої якості. Так що утримайтеся від придбання копченої курки сумнівного вигляду і кольору, запаяної в вакуумну упаковку. Краще не полінуйтеся дійти до ринку і придбати дійсно копчену курку, а не сурогат з рідким димом. Тільки в цьому випадку ваш "цезар" буде бездоганний.
- Копчена курка - 250 грам
- Кнопка - 0, 5 штуки
- Пармезан - 50 грам
- Салат листовий - 100 грам
- Гірчиця солодка - 1 Чайна ложка
- Масло оливкове - 2/3 склянки
- Яйця - 2 штуки
- Лимон - 0, 5 штуки
- Часник - 1 зубчик
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Помідори - 150 грам (опціонально)