Рецепт «Цезар» з копченою куркою фото

«Цезар» з копченою куркою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Птах , Курка , Зелень , Листя салату , Курка копчена
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На швидку руку
Салати , Салат Цезар
Кількість порцій: 2
Час приготування: 15 хв.

Для всіх шанувальників легких і простих страв хочу запропонувати відмінний спосіб, як приготувати"Цезар" з копченою куркою всього за якихось 15-20 хвилин на власній кухні. Пробуйте на здоров'я!

Опис приготування:

Цей варіант салату на швидку руку, який припаде до смаку зайнятим господаркам і тим, кого гості раптово порадували своїм приходом. Якщо в холодильнику є вказаний мінімум інгредієнтів, сміливо приступайте до приготування.


  • Листя салату - 1 пучок (або пекінська капуста)
  • Копчена курка - 250 грам
  • Сир - 50 грам
  • Хліб - 2-3 скибочок
  • Заправка для"Цезаря" - 100 грам (або майонез)
  • Вершкове масло - 1 Чайна ложка
& Quot; Цезар
1. Для початку наріжте хліб невеликими кубиками. На сковороді розігрійте трохи вершкового масла.
& Quot; Цезар
2. Викладіть хліб на сковороду, обсмажте кілька хвилин, помішуючи. Додайте за смаком зелень, часник або спеції, наприклад. Підсушити сухарики можна також на деку.
& Quot; Цезар
3. Вимийте і нарвіть шматочками салат або капусту.
& Quot; Цезар
4. Наріжте невеликими шматочками копчену курочку.
& Quot; Цезар
5. Сир натріть на тертці або наріжте тонкими скибочками.
& Quot; Цезар
6. З'єднайте курку, зелень і сир. Все акуратно перемішайте і додайте за смаком заправку. Можна також підсолити трохи або додати дрібку перцю. Перед подачею додайте сухарики. Смачного!

Схожі рецепти