«Цезар» з копченою куркою
(покроковий рецепт з фото)
Для всіх шанувальників легких і простих страв хочу запропонувати відмінний спосіб, як приготувати "цезар" з копченою куркою всього за якихось 15-20 хвилин на власній кухні. Пробуйте на здоров'я!
Цей варіант салату на швидку руку, який припаде до смаку зайнятим господаркам і тим, кого гості раптово порадували своїм приходом. Якщо в холодильнику є вказаний мінімум інгредієнтів, сміливо приступайте до приготування.
- Листя салату - 1 пучок (або пекінська капуста)
- Копчена курка - 250 грам
- Сир - 50 грам
- Хліб - 2-3 скибочок
- Заправка для "цезаря" - 100 грам (або майонез)
- Вершкове масло - 1 Чайна ложка
2. Викладіть хліб на сковороду, обсмажте кілька хвилин, помішуючи. Додайте за смаком зелень, часник або спеції, наприклад. Підсушити сухарики можна також на деку.
4. Наріжте невеликими шматочками копчену курочку.