«Цезар» з копченою куркою
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2
Час приготування: 15 хв.
Для всіх шанувальників легких і простих страв хочу запропонувати відмінний спосіб, як приготувати"Цезар" з копченою куркою всього за якихось 15-20 хвилин на власній кухні. Пробуйте на здоров'я!
Опис приготування:
Цей варіант салату на швидку руку, який припаде до смаку зайнятим господаркам і тим, кого гості раптово порадували своїм приходом. Якщо в холодильнику є вказаний мінімум інгредієнтів, сміливо приступайте до приготування.
- Листя салату - 1 пучок (або пекінська капуста)
- Копчена курка - 250 грам
- Сир - 50 грам
- Хліб - 2-3 скибочок
- Заправка для"Цезаря" - 100 грам (або майонез)
- Вершкове масло - 1 Чайна ложка
1. Для початку наріжте хліб невеликими кубиками. На сковороді розігрійте трохи вершкового масла.
2. Викладіть хліб на сковороду, обсмажте кілька хвилин, помішуючи. Додайте за смаком зелень, часник або спеції, наприклад. Підсушити сухарики можна також на деку.
3. Вимийте і нарвіть шматочками салат або капусту.
4. Наріжте невеликими шматочками копчену курочку.
5. Сир натріть на тертці або наріжте тонкими скибочками.
6. З'єднайте курку, зелень і сир. Все акуратно перемішайте і додайте за смаком заправку. Можна також підсолити трохи або додати дрібку перцю. Перед подачею додайте сухарики. Смачного!