Салат з капустою і креветками
(покроковий рецепт з фото)
Цей легкий і свіжий салат можна приготувати і взимку, і влітку. Він доречно буде виглядати на святковому столі, прекрасно гармонує з рибними стравами. Спробуйте, вам обов'язково сподобається!
Якщо ви хочете здивувати своїх гостей смачним салатом і цікавитеся, як приготувати салат з капустою і креветками, то ви знайшли те, що шукали. У цьому рецепті описані всі кроки приготування. У вас обов'язково вийде смачний і корисний салатик для гостей і домочадців!
- Капуста пекінська - 1/2 штуки
- Креветки салатні - 500 грам
- Ананаси консервовані - 1 штука (банку)
- Гранати - 1/2 штуки
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком
Відваріть коктейльні креветки до готовності в підсоленій воді. Можете додати трохи кропу для запаху. Очистіть їх. Ви можете використовувати вже готові заморожені креветки. Тоді просто дайте їм розтанути.
Пекінську капусту розберіть на листя і порвіть руками, намагаючись видалити білу товсту частину листа. Зелень викладіть на тарілку або в миску. При бажанні капусту можна замінити на листя салату.
З граната вийміть зерна, ананаси наріжте на рівні шматочки. Покладіть інгредієнти до листя салату. Ананас можна використовувати як консервований, так і сирої. Очищені креветки також покладіть до решти інгредієнтів.
Заправте салат майонезом, сіль і poperčite. Вибирайте заправку з низьким процентному жирності. Краще, якщо ви будете використовувати майонез, зроблений на основі оливкового масла.