Салат з кальмарів з рисом
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.
Простий в приготуванні салат з кальмарів, який приємно здивує ваших гостей! Особливо салат сподобається людям, небайдужим до морепродуктів, а зокрема - до кальмарів! Готується швидко і просто!
Опис приготування:
Приготуємо салат з кальмарів з рисом в домашніх умовах. Відваріть до готовності рис, яйця зваріть круто і очистіть. Кальмарів наріжте соломкою і обсмажте, огірки подрібніть. З'єднайте всі інгредієнти в салатниці, заправте майонезом і додайте сіль за смаком. Подавайте на стіл, прикрасивши салат зеленню. Хай щастить!
- Філе кальмарів - 500 грам
- Яйця - 4 штуки
- Мал - 200 грам
- Огірок свіжий - 200 грам
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Крем - 1/2 склянки
- Сіль - 1 щіпка
Мал відварити до готовності, потім відкиньте на друшляк і остудіть.
Яйця варимо круто.
Кальмари розморожуємо і нарізаємо тонкою локшиною. Обсмажуємо на рослинному маслі 3-4 хвилини.
Яйця очищаємо і нарізаємо дрібними кубиками.
У миску викладаємо: порізані огірки, яйця, кальмарів і рис. Солимо до смаку.
Заправляємо салат майонезом, перемішуємо. Прикрашаємо зеленню і подаємо на стіл. Смачного!