Салат з качкою і грушею
(покроковий рецепт з фото)
Дуже смачний салат з качиної грудки, Адигейська пиво, груші, в'яленої журавлини для вашого святкового столу. Салат заправляється соусом з соєвого соусу, апельсинового соку, гірчиці і оливкового масла.
Рекомендую на святковий стіл приготувати салат з качкою і грушею. У цьому салаті відмінно поєднуються смаки запеченої качиної грудки, солодкої груші, адигейського сиру і легкої заправки з соєвого соусу, гірчиці, оливкового масла.
- Грудка качина - 1 штука
- Соус соєвий - 3 Ст. Ложки
- Сік апельсиновий - 5 Ст. Ложок
- Цибуля - 1 штука (невеликий)
- Груша - 1 штука
- Сир - 70 грам (адигейський)
- Журавлина в'ялена - 2 Ст. Ложки
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
- Цедра апельсина - 1 Чайна ложка
- Гірчичний - 1 Чайна ложка
- Перець чорний мелений - 1/8 чайних ложки
Підготуйте необхідні продукти. Грудку качки вимийте, обсушити паперовими рушниками.
Соєвий соус (2 ст. Л.) і апельсиновий сік з'єднайте. Опустіть в цей соус цибулю, нарізану кільцями, і залиште маринуватися на 30 хвилин.
Що залишився соєвий соус, оливкова олія, гірчицю з'єднайте, перемішайте. Частина цього соусу (2 ст. Л.) ми будемо використовувати для запікання грудки. Покладіть м'ясо на фольгу, зробіть бортики, полийте соусом. Поставте запікатися в духовку на 30 хвилин при 200 ºC.
Соєвий соус (2 ст. Л.) і апельсиновий сік з'єднайте. Опустіть в цей соус цибулю, нарізану кільцями, і залиште маринуватися на 30 хвилин.
Що залишився соєвий соус, оливкова олія, гірчицю з'єднайте, перемішайте. Частина цього соусу (2 ст. Л.) ми будемо використовувати для запікання грудки. Покладіть м'ясо на фольгу, зробіть бортики, полийте соусом. Поставте запікатися в духовку на 30 хвилин при 200 ºC.
Запечене м'ясо трохи остудіть, наріжте на тонкі скибочки. Грушу розріжте навпіл, видаліть насінну коробочку, також наріжте на тонкі скибочки. Сир наріжте на трикутні скибочки, горіхи подрібніть.
На блюдо красиво викладіть всі інгредієнти, полийте соусом. Смачного!