Рецепт Салат з копченої качкою фото

Салат з копченої качкою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Качка
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл , На сніданок
Салати
Кількість порцій: 3
Час приготування: 30 хв.

Салат з копченої качкою готується просто і швидко. Дуже смачний, ситний, не соромно поставити на стіл перед гостями, та й вам він теж сподобається.

Опис приготування:

Почнемо приготування салату:

1. Груші добре вимийте, розріжте на 4 частини, видаліть насіння. На сковороді розігрійте вершкове масло з цукром і карамелізіруется груші на сильному вогні.

2. Копчене м'ясо качки наріжте тонкими скибочками.

3. Горіхи трохи потовчіть, а козячий сир розімніть в крихту.

4. Тепер оформимо наш салат. На тарілку викладіть рукколу, на неї - груші і м'ясо. Зверху посипте горіхами і сиром, а також полийте бальзамічним оцтом. За смаком посоліть і поперчіть. Салат готовий до подачі на стіл.

Смачного!


  • Копчена качка - 300 грам
  • Козиний сир - 150 грам
  • Рукола - 75 грам
  • Грецькі горіхи - 50 грам
  • Груші - 2 штуки
  • Коричневий цукор - 2 чайних ложки
  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
  • Бальзамічний оцет - 2 Ст. Ложки
Почнемо приготування салату:

1. Груші добре вимийте, розріжте на 4 частини, видаліть насіння. На сковороді розігрійте вершкове масло з цукром і карамелізіруется груші на сильному вогні.

2. Копчене м'ясо качки наріжте тонкими скибочками.

3. Горіхи трохи потовчіть, а козячий сир розімніть в крихту.

4. Тепер оформимо наш салат. На тарілку викладіть рукколу, на неї - груші і м'ясо. Зверху посипте горіхами і сиром, а також полийте бальзамічним оцтом. За смаком посоліть і поперчіть. Салат готовий до подачі на стіл.

Смачного!

Схожі рецепти