Салат з копченої качкою
(покроковий рецепт з фото)
Салат з копченої качкою готується просто і швидко. Дуже смачний, ситний, не соромно поставити на стіл перед гостями, та й вам він теж сподобається.
Почнемо приготування салату:
1. Груші добре вимийте, розріжте на 4 частини, видаліть насіння. На сковороді розігрійте вершкове масло з цукром і карамелізіруется груші на сильному вогні.
2. Копчене м'ясо качки наріжте тонкими скибочками.
3. Горіхи трохи потовчіть, а козячий сир розімніть в крихту.
4. Тепер оформимо наш салат. На тарілку викладіть рукколу, на неї - груші і м'ясо. Зверху посипте горіхами і сиром, а також полийте бальзамічним оцтом. За смаком посоліть і поперчіть. Салат готовий до подачі на стіл.
Смачного!
- Копчена качка - 300 грам
- Козиний сир - 150 грам
- Рукола - 75 грам
- Грецькі горіхи - 50 грам
- Груші - 2 штуки
- Коричневий цукор - 2 чайних ложки
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Бальзамічний оцет - 2 Ст. Ложки
Почнемо приготування салату:
1. Груші добре вимийте, розріжте на 4 частини, видаліть насіння. На сковороді розігрійте вершкове масло з цукром і карамелізіруется груші на сильному вогні.
2. Копчене м'ясо качки наріжте тонкими скибочками.
3. Горіхи трохи потовчіть, а козячий сир розімніть в крихту.
4. Тепер оформимо наш салат. На тарілку викладіть рукколу, на неї - груші і м'ясо. Зверху посипте горіхами і сиром, а також полийте бальзамічним оцтом. За смаком посоліть і поперчіть. Салат готовий до подачі на стіл.
Смачного!
1. Груші добре вимийте, розріжте на 4 частини, видаліть насіння. На сковороді розігрійте вершкове масло з цукром і карамелізіруется груші на сильному вогні.
2. Копчене м'ясо качки наріжте тонкими скибочками.
3. Горіхи трохи потовчіть, а козячий сир розімніть в крихту.
4. Тепер оформимо наш салат. На тарілку викладіть рукколу, на неї - груші і м'ясо. Зверху посипте горіхами і сиром, а також полийте бальзамічним оцтом. За смаком посоліть і поперчіть. Салат готовий до подачі на стіл.
Смачного!