Рецепт Салат з кабачків «татарська пісня» на зиму фото

Салат з кабачків «татарська пісня» на зиму
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Кабачок
Вегетаріанське харчування
Літні
Заготовки, Консервація

Уже не перший рік закриваю кабачки таким способом, завжди відлітають першими. Салат гострий, пікантний, соковитий, його варто спробувати! Читайте рецепт!

З даної кількості продуктів виходить 2 літрові баночки смачного салату, може ще залишиться трішки "для проби" . Якщо консервацію будуть їсти і діти, тоді не додавайте червоний мелений перець, без нього теж смачно, але не гостро. Його можна додати потім, кожному в тарілочку. Отже, докладніше читайте в моєму рецепті, як приготувати "салат з кабачків "татарська пісня" на зиму! хай щастить!

  • Кабачки - 2 кілограма
  • Болгарський перець - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Яблуко - 1 штука
  • Помідор великий - 4 штуки
  • Сіль - 50 грам
  • Цукор - 150 грам
  • Рослинна олія - 100 мілілітрів
  • Оцет 9% столовий - 100 мілілітрів
  • Перець червоний мелений - 1 Чайна ложка
  • Часник - 4-5 зубчиків
салат з кабачків
1. Підготуйте овочі, цибуля у мене невеликий, я беру його більше. Приступимо!
салат з кабачків
2. Кабачки вимийте, відріжте хвостики і наріжте брусочками. У мене кабачки довгі, я кожен розрізала спочатку на 3 частини, потім кожну на половинки і вже тоді на брусочки. Але це не головне, можна порізати і кільцями або полуколечкамі.
салат з кабачків
3. Очистіть цибулю, часник, морква, у перцю видаліть насіння, у яблука - сердцевінку. Все крупно наріжте і складіть в чашу подрібнювача. Увімкніть машинку на пару хвилин.
салат з кабачків
4. Виходить таке густе пюре. Перелийте його в каструлю і доведіть до кипіння.
салат з кабачків
5. У кипляче пюре покладіть кабачки, сіль і цукор, перець. Доведіть до кипіння, зменшіть вогонь до мінімального і тушкуйте під кришкою 40 хвилин. Періодично акуратно перемішуйте ложкою або лопаткою. Через 5 хвилин кабачки пустять сік, покриються повністю рідиною і будуть вариться в соку.
салат з кабачків
6. Для 5 хвилин до кінця варіння салату влийте оцет і рослинне масло. Перемішайте.
салат з кабачків
7. Розкладіть салат по стерильним банкам, накрийте стерильними кришками і закатати. Переверніть догори дном до повного охолодження.
салат з кабачків
8. Зберігайте баночки в прохолодному місці.

Схожі рецепти