Рецепт «татарська koshtele» фото

«татарська koshtele»
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
Борошно, Яйця
Вегетаріанське харчування
На полуденок
Випічка

"Dual TV Моліна" - це смачне хрустке ласощі до чаю, по суті це звичних хмиз, але з татарської національної кухні. Готується дуже просто, ділюся рецептом!

Іноді хочеться приготувати до чаю що-небудь з дитинства, наприклад, Хворост. А якщо цей хмиз приготувати по-новому, наприклад, так, як готують його в Татарстані, і тоді це блюдо буде називатися "кош тілі татарча" . Готується просто, сподобається всім. У покроковому рецепті розповім, як його приготувати.

  • Борошно - 220 грам
  • Яйця - 3 штуки
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Цукрова пудра - 2 Ст. Ложки
  • Масло рослинне - 500 мілілітрів
Відокремте білки і жовтки, білки збийте з сіллю до пишності.
Додайте жовтки до збитим білкам, акуратно размешайте.
Всипте борошно в яєчну суміш, замісіть тісто.
Розкачайте тісто в тонкий пласт, наріжте на смужки, а смужки на ромбики.
У глибоку сковороду або сотейник влийте рослинне масло, добре нагрійте і обсмажуйте у фритюрі заготовки з тіста. Смажте з обох боків до золотистого кольору.
Посипте "кош тілі татарча" цукровою пудрою і подавайте до чаю. Смачне хрустке ласощі не залишить байдужими ні дорослих, ні дітей.

Схожі рецепти