«татарська koshtele»
(покроковий рецепт з фото)
"Dual TV Моліна" - це смачне хрустке ласощі до чаю, по суті це звичних хмиз, але з татарської національної кухні. Готується дуже просто, ділюся рецептом!
Іноді хочеться приготувати до чаю що-небудь з дитинства, наприклад, Хворост. А якщо цей хмиз приготувати по-новому, наприклад, так, як готують його в Татарстані, і тоді це блюдо буде називатися "кош тілі татарча" . Готується просто, сподобається всім. У покроковому рецепті розповім, як його приготувати.
- Борошно - 220 грам
- Яйця - 3 штуки
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Цукрова пудра - 2 Ст. Ложки
- Масло рослинне - 500 мілілітрів
Відокремте білки і жовтки, білки збийте з сіллю до пишності.
Додайте жовтки до збитим білкам, акуратно размешайте.
Всипте борошно в яєчну суміш, замісіть тісто.
Розкачайте тісто в тонкий пласт, наріжте на смужки, а смужки на ромбики.
У глибоку сковороду або сотейник влийте рослинне масло, добре нагрійте і обсмажуйте у фритюрі заготовки з тіста. Смажте з обох боків до золотистого кольору.
Посипте "кош тілі татарча" цукровою пудрою і подавайте до чаю. Смачне хрустке ласощі не залишить байдужими ні дорослих, ні дітей.