Рецепт Салат з кабачками на зиму фото

Салат з кабачками на зиму
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Кабачок
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Заготовки
Кількість порцій: 8
Час приготування: 2 дн. 9 г. 0 хв.

Пропоную ще один рецепт домашньої зимової заготовки, яку можна відкрити і отримати насолоду від нею в будь-який час. Рецепт простий і доступний. Розповідаю, як приготувати салат з кабачками на зиму.

Опис приготування:

Для приготування салату кабачки нарізаю тонкими кільцями або півкільцями. Можна додати в салат інші овочі, наприклад - цукіні, перець, огірки. Його можна їсти відразу після приготування (остудивши), але можна також закатати в банки на зиму.

  • Кабачки - 6 кілограм
  • Оцет - 300 мілілітрів
  • Часник - 300 грам
  • Рослинна олія - 400 мілілітрів
  • Сіль - 4 чайних ложки
  • Цукор - 8 чайних ложок
1
Кабачки гарненько вимийте, потім обріжте краю і наріжте кабачки тонкими кільцями. Очистіть часник і наріжте його пластинками.
2
Заздалегідь простерилизуйте банки і утрамбуйте в них кабачки, часник.
3
У сотейник налийте оцет, рослинна олія, додайте сіль і цукровий пісок, перемішайте.
4
Залийте банки вийшов маринадом, накрийте банки кришками.
5
У велику каструлю налийте воду, на дно покладіть рушник, після закипання поставте в неї банки, варите 20 хвилин.
6
Щипцями дістаньте банки з кабачками, закупорте їх. Залиште для охолодження при кімнатній температурі, а потім приберіть на зберігання в комору.

Схожі рецепти