Салат з кабачками і куркою
(покроковий рецепт з фото)
Це дуже цікавий і оригінальний рецепт приготування салату з кабачками і куркою, і я впевнена, що ви такого точно не пробували! Адже тут кабачки будемо їсти практично сирими! Свіжо і смачно!
Взагалі, цей салат з кабачками і куркою в домашніх умовах я готую досить часто в сезон овочів. Він дуже корисний, і навіть дієтичний! Але ось деяким він здається все ж трохи пріснуватим. Так що, якщо кількість калорій в салаті вас не особливо хвилює - можете чимось його "розбавити", наприклад, додати ще мисливських ковбасок, і заправити сметаною або майонезом замість лимонного соку. Бажаю удачі!
- Кабачок - 500 грам (або цукіні)
- Куряча грудка відварна - 400 грам
- Горіхи волоські - 100 грам
- Масло оливкове - 60 мілілітрів
- Сік лимонний - 60 мілілітрів
- Шпинат - 200 грам
- Пармезан - 30 грам
- Лук червоний - 1/2 штуки (або один маленький )
- М'ята - 1 щіпка
1. Отже, кабачки ріжемо, якщо є необхідність, - обрізаємо шкірку і позбудемося насіння. Змішаємо масло і лимонний сік, і маринуємо в цій суміші кабачки 10-15 хвилин.
2. Шпинат і м'яту рвемо руками і викладаємо на дно салатниці. Лук ріжемо тонкими півкільцями, курку - кубиками, а горіхи і сир подрібнюємо якомога дрібніше.
3. В самому кінці додамо підготовлені кабачки з залишками маринаду, перемішаємо, - і можна подавати!